Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

jak sądzicie...?

Polecane posty

Anonimek:) 🖐️ ja mysle ze osoba ktora kochala zrobila to z milosci a ta druga to frajer:) (bo pewnie to facet....hahha)

Dobra, wszystko jedno w czym. W małżeństwie też się ludzie często nie kochają. I jeżeli możecie, to rozważcie dwa przypadki: 1. Osoba, która kogoś kocha decyduje się na seks, mimo że wie, że ta osoba, którą kocha, nie odwzajemnia jej uczuć. 2. Osoba, która kogoś kocha jest przekonywana przez drugą osobę, że i tamta ją kocha, ale po jakimś czasie okazuje się, że wcale tak nie jest.

1. glupota z obu stron 2. ta druga osoba jest frajerem:)

Gość hgfhg
puszczanie sie zaczyna w momencie gdy sie przekonuje ze tamta osoba jej niekocha ,a mimo to chce to dalej z nia robic

Gość to się nazywa
1-wsza sytuacja to głupota. 2-ga to skurwysyństwo.

Gość cześć decha ty to masz parę
🖐️ :D

Gość hgfhg
1. Osoba, która kogoś kocha decyduje się na seks, mimo że wie, że ta osoba, którą kocha, nie odwzajemnia jej uczuć. 2. Osoba, która kogoś kocha jest przekonywana przez drugą osobę, że i tamta ją kocha, ale po jakimś czasie okazuje się, że wcale tak nie jest. 1 ) puszczanie się 2) puszczanie sie zaczyna po uswiadomieniu o braku uczuc drugiej strony.Chyba ,ze wtedy z nia zerwie kontakt

Gość cześć decha ty to masz parę
:D :D :D

Gość deska a ty zamiast
pisac o kopulacji ,to wielabys sie do roboty i poskakala na jakiej ślaskiej parowce lub w zaleznosci od wojewodztwa jakiego jesteś

Nie piszę o kopulacji. A parówek nie lubię:O Bleeee Cyyly rozumiem, że jak ktoś uprawia seks, bo kogoś kocha, ale z osobą, która nie odwzajemnia uczuć, to jest puszczalski. A co, jeżeli ktoś przez całe życie kocha jedną osobę? To ma już z nikim nie uprawiać seksu, jak ta osoba go nie chce?

Gość fan deski
to ty zyjesz? ja slyszalem ze juz cie w kostnicy posuwali , rzneli jak deche az wiory lecialy

Gość ghggffhhfghfsgvdfbvc
bedziesz pisac o seksie az do 70 lat kiedy ci sie to znudzi.Nawet nigdy tego nie sprobujesz. Juz sobie wyobrazam dziewicę deske staruszke w wieku 70 lat piszacą na klaiaturze o seksie

Gość a na czym można pisać jak nie
na klawiaturze?

Gość hgfer
ale to ze nie ma cyckow nie oznaczna ,ze nikt jej nie zechce.TYlko musi być bardziej otwarta.

i to mial byc taki żart ??? strasznie śmieszne :o niektoryz to tylko końskie zaloty umieją uskuteczniać...

Gość a wlasnie..
do jestem deska..,tak ja tak mam i uprawiam z nim seks nie tylko dlatego,ze jest swietnie w lozku ale przedewszystkim dla tego,ze go kocham a to jedna okazja zeby byc z nim blisko..,ktos moze to potepiac,ale ja mam to w dupie

Przechuj:) NIe rozśmieszaj mnie. Bolców wszędzie jest pełno i nie mam zamiaru ich szukać;) dziewcinka---> ale dawno Cię nie widziałam🖐️ a właśnie..---> no i jak uważasz, czy to, co robisz, ma sens? Jesteś zadowolona z tego? I czy jesteście tak ogólnie przyjaciólmi, i tak spędzacie ze sobą dużo czasu, macie o czym gadać, czy raczej chodzi tylko o seks? Dlaczego się na to zdecydowałaś i czy coś Was kiedyś łączyło?

Do a wlasnie.. Żal mi Cię i to bardzo, ale absolutnie nie potępiam. Rozumiem. Z całego serca życzę Ci, żeby to docenił. Żeby pokochał. Domyślam się, że i szczęśliwa i nieszczęśliwa jesteś jednocześnie. Trzymaj się jakoś. 🌻

Gość gdzie jest ta dziewczyna
a właśnie?????