Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeronimo

Skoro tak beznadziejnie podrywamy to mam propozycje

Polecane posty

Gość Jeronimo

To sie zamienimi...wy nam pokazecie jak to sie robi, my sobie grzecznie usiadziemy w pubie, barze, na dyskotece i bedziemy czekac na te elokwentne, wygadane, orginalne panie....... :) Przyjmujecie wyzwanie czy już macie miękkie nogi ? Ps. Wiem ze zaraz sie na mnie zaczna ataki, ze mam do przyjaciela startowac, ze adna mnie nie chce itd...wiec darujcie sobie bo mnie to nie rusza

przeciez to i tak kobieta podrywa:) wzrokiem, usmiechem, rozmową i facet dopiero robi 2 krok:) najpier patrzysz na babki ta co sie usmiechnie w odp na twoj wzrok;) dopieor do tej podchodzisz wiec kto tu podrywa! to kobieta wybiera faceta i to jets prawda:P a wam panowie nawet 2 kroku sie nie chce robic:P

Gość to się nazywa
Ok. To jeszcze napisz, w ktrym pubie mozna Cie spotkać. :classic_cool:

Gość Jeronimo
ale sory jak sie facet czy kboieta nie podoba to usmieszki nic nie zdzialaja:) Teraz to my bedziemy sie do was ladnie usmiechac :)

Gość to się nazywa
No i widzisz? Mocny w gębie, a jak dochodzi do konkretów to tchórz. 🖐️

w żadnym:) mnie to na polach, łąkachi.. tu i tam mozna spotakc:) gdzie dusze i serca są, piszą;) Jeśli kobieta marwti się o faceta, czy mu dobrze, czy zmarzł, co tam u niego jakie ma problemy. Chce pomoc. Itp Nie marwtiła by sie chłopem ktory jej zwisa. Nie martwiłaby sie czy mu usta pierzchną itp;) na zimnie. Sęk w tym czy on sie tak o nią marwti, mysli, czy raczej nie.

Gość Jeronimo
Nie bylo mnie chwile przy kompie...zapraszam do Poznania np klub Balzack:)