Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lUPINKA Z koszalinka

DO DZIEWCZYN W WIEKU 25 LAT-ILE W ZYCIU JUZ OSIAGNELISCIE

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqq
nic... zupełnie nic... wciąż na utrzymaniu rodziców.. bez pracy... o przepraszam pomyliłam sie ... coś osiągnęłam... DNO :(

Gość fhgfhghghghg
tak samo jak ja i nie wierze by ktos jeszcze byl na utrzymaniu rodziny w tym wieku i nie mial pracy tak jak ja:(

Gość aklinkag
do qqqqqqqqqqqq nie mozesz znalezc pracy po studiach pewnie ?tak jak ja:(

ja mam prace ale co zaobie wydaje na biezaco i nie wiem zupelnie jak mam kupic dom czy samochod

Gość skończone studia
robię doktorat, niby perspektywy, ale straciłam to, co najważniejsze :(

Gość agaula
Skończyłam studia+studia podyplomowe+język angielski. Mam pracę-zarobki średnie. Jestem szczęśliwą męzatką od 2 miesięcy.

Gość ja mammmm
27 , meza , dziecko, 3 mieszkania, dom, autko ogolnie jestem chyba szczesliwa :)

Gość qqqqqqqqqqqq
dokładnie... wykształcenie wyższe a pracy nie ma. I niech nikt nie mówi mi, że teraz jest pełno pracy. Owszem mogę zatrudnić sie w sklepie na kasie ale za 600 - 800 zł nie utrzymam się sama. Z resztą po co było męczyć sie na studiach 5 lat by pracować jako fizycznie. Mogłam od razu zacząć pracować zamiast studiować, przynajmniej już bym coś miała... A tak...jestem na DNIE bez szans na odbicie sie

Gość dziewczyny osiągneli
Nauczyli się mówić i pisać.

upup

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja mam 21 czyli troche za mloda zeby pisac na tym topicu. ale chce podkreslic ze w temacie chodzi o to co Wy same osiagnelyscie a nie dostalyscie od rodzicow---> np te 3mieszkania i dom to watpie ze w wieku 27lat mozna osiagnac samemu. to co ja osiagnelam sama to: koncze 3rok studiow, mam super chlopaka i zarobilam ostatnio okolo 300zl no i jak bylam za granica to tez troche kasy wpadlo. aha kupilam sobie tez za zarobione pieniadze tv zajebisty czyli to mam co sama osiagnelam. ale soie rozpisalam ale ogolnie z tego wynika ze prawie nic nie osiagnelam finansowego ale w innych sprawach tak:)

Gość fionaaaaaaaaa
Mam prawie 26 lat, skonczyłam studia, pracuję od ponad roku, niestety nadal z rodzicami. Zarobki niezłe. Od października w końcu zaczynam mieszkać z narzeczonym, na razie wynajmujemy, po ślubie wrócimy do mojego domu i będziemy remontować jego połowę dla siebie.

Gość qwertymujer
jejuuuuuuuu. Polowa mlodych ludzi w dzisiejszych czasach dostaje od rodzicow full wypas mieszkanie, nieczesto samochod, zarabiaja tylko na swoje przyjemnosci, a potem pisza na forum co maja i jak sami do tego doszli..../

Gość kloszardka
Dziewczyny, a po co ta licytacja?? Najwazniejsze to czerpac radosc z terazniejszosci i cieszyc sie zyciem.

Gość hanka owsianka
NO WLASNIE!!!POPIEAM

Gość A MOZE KTORAS
ta co ma te trzy mieszkania ,dom i autko-napisz szczerze od kogo to dostalas?

Do qqqqqqqqqqqq---> a jaki kierunek studiów skończyłaś, że nie możesz po nim znaleźć pracy?

Gość hanka owsianka
JA TEZ NIE MOGE ZNALEZC PRACY

Gość ert
skonczylam studia.. w tej chwili nie pracuje ale od poczatku studiow przewaznie pracowalam.. niestety ciagle mieszkam u rodzicow.. mysle, ze w ciagu roku zamieszkam z chlopakiem.. szukam stalej, dobrej pracy wtedy mozemy pomyslec o kredycie na mieszkanie..