Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentana

samotne kobiety maja za duze wymagnia i .....

Polecane posty

Gość mentana

to jest przyczyna ich samotnosci.

Gość heheh no ja wolałabym
być samotna z dużymi wymaganiami niż z małymi wymaganiami związana z jakimś nieudacznym chłopaczkiem :D

pusta jestem i to strasznie. cholera! dobrze mi z tym :/.

Gość fly--
swoją proznosc mozesz znosic do konca zycia bo jak wspomnialas pusta jestes ale czy zniesiesz samotnosc ? zobaczymy jak dlugo ....pozniej twoje wymagania zaczna malec wraz ze wzrostem zmarszczek

Gość nie nie nie ...
nie nie nie.. tez miałam duże wymagania wszyscy mi mówili ze zbyt wysokie sa, jakos ich nie obizylam i w koncu poznalam faceta , dla ktorego ta poprzeczka nie jest za wysoka (no moze czasem , ale stara sie starac) z reszta on tez ma poprzeczke wysoko postawiona wiec tak oboje musimy sie starac!

wiem bo sama jestem związana z największym nieudacznikiem w całej wsi. Kocham się Zenobiuszu ❤️ 👄

Gość fly--
moze nie bylaś jak poprzedniczka ...ona już zawsze bedzie sama bo ktos w dziecinstwie utrzymywal ją w przekonaniu ze swiat sie kreci dla niej i wokol niej

Gość A ja myśle
że jak kochać to księcia, a jak kraść to miliony :p

Gość To taka sama prawda
jak to, że Żydówki mają w "poprzek"... albo że rodzą się bez pępków.

Gość 12312312312
im brzydsza laska tym wieksze marzenie o ksieciu hehehe maszkary zawsze zostaja same

Gość normalnewymagania
ja mam chyba normalne wymagania, ale zaden Polak ich nie spelnia: inteligentny bystry odpowiedzialny NIE zarozumialy, zadufany w sobie, NIE uzalezniony od komputera, komorki, niepalacy ciekawy swiata, uwielbiajacy podroze nie posiadajacy kompleksow, aby nie mial potrzeby wyladowywania swych frustracji na forum, jak obecni tutaj faceci szanujacy kobiety opiekunczy potrafiacy dyskutowac bez demonstracji i obrazania dbajacy o moje potrzeby bedacy wsparciem w trudnych chwilach zapewniajacy bezpieczenstwo kobiecie w kazdym tego slowa znaczeniu To sa podstawy, niestety dla Polakow do poprzeczka nie od przeskoczenia

Gość maja wysokie wymagania
ale same soba NIC nie reprezentuje wiec osoba ktora spelnia ich wymagania w ogole nie jest nimi zainteresowna i kolo sie zamyka

Gość do normalnewymagania
tpo co pokazałaś to obraz ideału. Jak na takiego czekasz to przegrałaś życie

to co soba reprezentujesz ? wyksztalcenie (to teraz ma kazdy) , zapytaj sie kogokolwiek czy uwaza sie za inteligentnego , pewnie powie ze Tak , wiekszosci wydaje sie ze ma same pozytywne cechy , wiekszosc kobiet uwaza ze jest ladna i powabna itp. ale jest sama , nie znam cie i pisalem ogolnie , moze byc tak ze najwazniejsza cecha Ciebie opisujaca jest wysokie mniemanie o sobie

Gość księżniczka na ziarnku
ja mam takie wymagania, że niższych nie mogę, bo to nie mój standard będzie. trzeba sobie prestiż wyrobić

i zakochasz sie tylko w osobie spelnaijacej Twoje wymagania - dla mnie to dziwne , ja nie stawiam nikomu zadnych wymagan , moze powinienem : -musi miec doktorat -175 cm wzrostu -biust D itd. tylko ze najlepsza dziewczyna jaka w zyciu mialem byla fryzjerka , ja jestem po studiach , ona ciezko pracowala , zarabiala dobre pieniadze az w koncu otworzyla wlasny salon fryzjerski i teraz ma kilka pracownic , czy ona ma byc gorsza od studentek ktore studiuja , uwazaja sie za lepsze od takich jak ona (nieraz slyszalem jak sie o niej pogardliwe wyrazaly) teraz ona zarabia dobre pieniadze , buduje dom a one pracuja na kasie za 800 zl , nikt nie studiuje dla samego studiowania tylko zeby potem sobie w zyciu radzic a ona w przeciwnienstwie do nich poradzila sobie swietnie , rozstalismy sie , wiem ze skonczyla srednia i poszla na studia , dalej wysylamy sobie kartki , to najbardziej poukladana dziewczyna jaka w zyciu spotkalem , przezylem z nia duzo dobrych chwil dlatego nie stawiam zadnych wymagan , zawsze ide na zywiol , nie uwazam sie za kogos lepszego a byc dla kogos autorytetem to zalezy w jakiej dziedzinie bo np. dla mnie w robieniu lodow to Jnna Jameson itd.

po co pierdolenie o jakis wymaganiach , takie rzeczy mozna pisac jak sie nie bierze pod uwage milosci , gdy jest milosc to nawet kompletne zero moze byc dla kogos wszystkim

ale bzdura z tym kompletnym zerem :D nie zakochasz się w kimś kto cię na dzień dobry odrzuca wyglądem... albo po chwili zachowaniem... albo przegrał życie :) no chyba że to jest względne zero :classic_cool:

Gość stwierdzam ze
jacekkkkkkk-facetttttt >>> to ta sama osoba ten styl, ten wdziek a na koniec te wymowne aczkolwiek plytkie posty niezykly poziom jak na troglodyte :D

To jest takie powiedzenie tylko .... w milosci ktos kto jest dla swiata nikim moze byc dla Ciebie calym swiatem proste ? Ta osoba moze byc dla innych zupelnie przecietna a dla Ciebie wyjatkowa i niepowtarzalna .

Gość iga.
Bzdura. Dużo kobiet jest samotnych gdyż są brzydkie i zwyczajnie nikt ich nie chce ;).

Gość mam inne zdanie na temat
jesli mam wybrac miedzy brzydka madrą a glupia ladną wybieram pierwsza ;) zycie to nie tylko spacery od dyskoteki do dyskoteki z taka glupia trzeba sie meczyc cale zycie

Ciesze sie ze nie jestem sam z podobnym pogladem :)

Gość iga.
Co za bzdura. Teraz na forum takie banialuki wypisujesz. Szkoda, że w żadnym stopniu to się nie przekłada na życie.

alez przeklada :) ale na moje ! zycie innych mnie nie interesuje :P

Gość iga.
Wiesz jeb. Tłuste włosy czy pryszcze akurat nie są objawem brzydoty;). Zazdroszczę takim "brzydalkom".

Gość iga.
To jest raczej objaw lenistwa moja droga. Kobita się wypucuje i już jest piękna. Z kolei taka brzydka pomimo, że zawsze chodzi czysta i zadbana zawsze pozostanie brzydką i niechcianą.

Gość iga.
Zauważyłam. Jakoś nie jest fajnie być jedyną brzydką na 10 nawet ładnych.