Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra_19_

19-letnia dziewica...

Polecane posty

Gość Akane kenesaka
nie przejmuj się bo to zaden wstyd a facet z którym to zrobisz będzie zachwycony ze na niego czekałaś a ja sama mam 26 lat i teżczekam na tego jedynego

Gość sandra_19_
koniobijca jotpegowy a ile masz lat, ze sie wstydzisz?

Gość czekaj dalej
miej w dupie tych co Ci docinają ja mam 25 lat i jeszcze nie kochałem się z dziewczyną i żyje jakoś.

Gość hgfrter
wstydzic to moga sie ci co zrobili to i wpadli od razu.Rozmnozyli sie w wieku 17 lat.

Gość sandra_19_
w sumie macie racje, to tylko o mnie dobrze swiadczy, a ten "szczesliwiec" bedzie dumny :)

Gość czekaj dalej
chociaz nie powiem, ze to proste bo ciagle mysle o seksie :(

Gość sandra_19_
masz troche gorzej bo jestes facetem, a ze mna roznie bywa.. ale tragicznie nie jest

Gość hgfrter
jestem w takim wieku, ze już 69,7 % facetów ma to za sobą .Masz 22 lata?

Gość sandra_19_
wydaje mi sie, ze jesli chodzi o facetow to wieksza jest presja kolegow.. dziewczyny podchodza uczuciowo do tych spraw.. tzn szanujace sie dziewczyny

Gość hgfrter
``masz troche gorzej bo jestes facetem, a ze mna roznie bywa.. ale tragicznie nie jest`` j.KObieta ktora jest dziewica w wieku 24 lat ma znacznie gorzej niz mezczyzna.Bo one musza sie spieszyc i ich zegar biologiczny bije szybciej.Jezeli kobieta rodzi pozno w wieku 40 lat to rosnie szansa na to ,ze dziecko bedzie miało jaką chorobe jak zespół downa . Natomiast wiek ojca nie ma znaczenia co do zdrowia urodzonego dziecka.Jezeli ojcec ma 40 lat to nie szansa ze dziecko bedzie miało downa. To kobiety musza sie spieszyć .

sandra_19_ nie powinnaś się przejmować,że jesteś jeszcze dziewicą a tym bardziej nie masz się czego wstydzić. :)

Gość Ania***19***
mialam na mysli poped seksualny... z tym, ze faceci maja gorzej

Gość sandra__
szacunek do siebie nie ma żadnego wpływu na to czy patrzysz na seks przez pryzmat uczuć czy nie, to kwestia charakteru i temperamentu jeśli uwazasz, ze jestes godna szacunku bardziej niz ktoś kto uprawiał seks bez miłosci to jestes w błędzie jeśli np. jesteś głupia i niezaradna, to nie jesteś godna szacunku chyba, ze w oczach faceta, który chce cie na gosposie i matke swoich dzieci,a le on po porstu bedzie cie uzywał jako zone a nie szanował

Gość hgfrter
``mialam na mysli poped seksualny... z tym, ze faceci maja gorzej `` mozliwe ,ale kobiety maja wieksza potrzeba bycia z kims , przytulic sie .FAcet nie potrzebuje byc koło kogos w takim stopniu. Wiec to wyglada podobnie .

Gość sandra_19_
tak kobieta powinna po 20 zajsc w ciaze wiem, ze w pozniejszym wieku mogo wystapic komplikacje, ale mowiac o tym, ze faceci maja gorzej mialam na mysli, ze bardziej mysla oi seksie niz my kobiety...

a dlaczego uważacie ,że faceci mają gorzej chyba tylko dlatego,żę przygłupi koledzy się z niego śmieją .

Gość hgfrter
kobiety znacznie bardziej potrzebuja drugiej osoby .Mezczyzna jest bardziej typem samotnika.

Gość sandra_19_
sandra__ masz racje.. wszystko sie okaze..

Gość sandra_19_
kobieta potrzebuje czulosci, wsparcia, zrozumienia, ale mezczyzni tez tego potrzebuja prawda.. tylko w duzo mniejszym stopniu

Gość do hgfrter
twoje teorie rzucają na kolana :O nie wrózę ci zdecydowanie kobiety w najbliższej przysżłości

Gość hgfrter
z seksem moze gorzej ,ale potrzeby bycia z drugim czlowiekiem maja wieksze kobiety.POped seksualny mozna zaspokoic ręką i jest po kłopocie,a potrzeby bycia z kims ,przytualnia sie do niego ,nie da sie niczym zastąpić.Dlatego kobiety stoją na straconej pozycji. M

Gość czekaj dalej
moj najlepszy kumpel wie, ze jeszcze tego nie robilem - jakby sie zaczal smiac to bym mu chyba zeby wybil i tyle. czasami sie łamie i mysle o tym by isc na jakieś łatwe laski, ale wytrzymam. Moze juz za kilka lat... Warto czekac na tego fajnego chlopaka, ale nie rob tez z tego, ze swojego dziewictwa, jakiegos sanktuarium.

Gość hgfrter
mezczyznie potrzebuja czulosci ,ale znacznie mniej niz kobiety.Wystarczy im sie zapokoic i przestaja myslec o nich .KObiety maja znacznie gorzej bo potrzeby czułosci nie da sie zastąpic ręką. FAcet moze wszystko reka załatwic,bo to proste stworzenie.

Gość sandra_19_
nie mam zamiaru robic sanktuarium, gdybym tak robila, niezalozylabym tego tematu..

Gość hgfrter
kobieta sie załatwi ręką to bedzie nadal cierpiała i myslała o miłosci ,a facet na rece moze prztrwac az do smierci ,bo mu nie sa potrzebne czułosci .A nawet jesli sa potrzebne to nie w takim stopniu.

Gość sandra_19_
kobieta bez milosci cierpi i jest nieszczesliwa.. i takie jest zycie..

Gość hgfrter
``twoje teorie rzucają na kolana nie wrózę ci zdecydowanie kobiety w najbliższej przysżłości`` ale taka jest prawda .mezczyznie wystarcza seksi i jest w pelni zapokojony.