Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra_19_

19-letnia dziewica...

Polecane posty

Gość hgfrter
a mezczyzna nie potrzebuje milosci w takim stopniu .Dlatego sadze ,ze wolni faceci maja duzo łatwiej niz wolne kobiety, bo facet nie potrzebuje nic ponad rekę własną.

Gość czekaj dalej
ale nie róbcie z nas takich prostackich potworów. Też potrzebujemy czułości, tylko nieco w innym wydaniu. Bardziej troski, opieki, w końcu każdy mężczyzna jest po trochu małym nicponiem.

Gość do hgfrter
pierdolisz chłopcze przeokrutnie, chyba po to, żeby sam w to uwierzyć ale jesli chcesz to wmawiaj sobie, że kobiety takie wrazliwe i potrzebujace jedynie czułosci/miłosci/ciepła :D

Gość hgfrter
mi nie potrzeba czułosci .Wiem ze to brutalne ,ale tak jest.Jakos mi drugiej osoby nie brakuje.

Gość czekaj dalej
dokładnie - a co to kobieta nie może sobie kupić dildo/wibratora/czy nawet sybiana? I po co im facet wtedy? Tak samo my - mamy rece, ale to przecież nie to samo. Ja już mam dosyć rękodzieła.

Gość do hgfrter
czekaj dalej - --> nikt nie robi z was potworów, po prostu hgfrter, próbuje wmawiać sobie, ze nie potrzebuje kobiety a jedynie własną rekę , bo inaczej bys ie załamał i skoczył ze swoim przesranym zyciem emocjonalnym i erotycznym, dlatego lepiej nie wyprowadzaj go z błędu :D bo widzisz, ze biedak sam stara sie jak moze uwierzyć w to co piszę, ale ciągle ma wątpliwości, więc musi pisać jeszcze trzy podobne posty :D :D :D

Gość hgfrter
``pie**olisz chłopcze przeokrutnie, chyba po to, żeby sam w to uwierzyć ale jesli chcesz to wmawiaj sobie, że kobiety takie wrazliwe i potrzebujace jedynie czułosci/miłosci/ciepła ``] niekoniecznie tylko miłosc ,ale kobieta nie jest w stanie zupelnie sie zaspokoic reka jak facet ,bo bredzie miala i tak ochote z kims byc ,a jak facet sie zaspokoi to nie mysli o kobietach az do konca dnia.Wystarczy sobie rano zjechac i koniec .To w zupelnosci wystarcza.A jak cos jest nie tak to mozna drugi raz.

Gość do hgfrter
* w to co pisze miało być

Gość hgfrter
okej juz wiecej nie pisze.Ale gdyby tak nie było to bym poszedl na prostytutki .Nie ide ,bo reka mi daje wszystko ,a facet milosci nie potrzebuje ,bo nawet nie wiemy co to znaczy milosc za bardzo.Jestesmy malo uczuciowi.

Gość do hgfrter
a skąd ty mozesz wiedzieć co czuje i jaką ma potrzebę kobieta ? :D bo chyba ja nią jestem i wiem lepiej, że wasze pieprzenie o miłości i przytulanki to nie podstawa radości zycia :D

Gość hgfrter
wlasnnie sie dowiedzialem ze jestem biedakiem .

Gość sandra_19_
Kazdy potrzebuje drugiej osoby i tyle, i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej.

Gość hgfrter
``bo chyba ja nią jestem i wiem lepiej, że wasze pieprzenie o miłości i przytulanki to nie podstawa radości zycia `` bez milosci umieracie.

Gość czekaj dalej
wlasnie mi uswiadomiles, ze trzeba definitywnie skonczyc z waleniem konia, dzieki :) póki jeszcze coś tam w sobie mam z człowieka.

Gość hgfrter
ja nie potrzebuje drugiej osoby.Idealna sytuacja byłoby wizyta u niej czy u mnie tylko na seks kilka razy w tygodniu i do widzenia .

Gość sandra_19_
a co jest dla Ciebie radoscia zycia skoro mowisz, ze nie milosc??

Gość sandra_19_
nie potrzebujesz.. czyli lubisz spedzac wieczory rozmawiajac z telewizorem??

Gość do hgfrter
praca i pasja (czyt. hobby) seks + facet to bardzo przyjemne urozmaicenie życia a powyzszy pan z tego co widzę ma poważny problem i chyba własnie jakaś kobieta w której był zakochany dała mu wielkiego kopala w zadzisko :D

Gość hgfrter
wystarczy mi pograc sobie na kompie czy pogadac z kumplami albo wyjsc na piwo.Milosc mi nie jest potrzebna.Wybralem samotnosc ,bo nie chce miec dzieci

Gość hgfrter
``a powyzszy pan z tego co widzę ma poważny problem i chyba własnie jakaś kobieta w której był zakochany dała mu wielkiego kopala w zadzisko`` tak sobie to tłumacz.

Gość do hgfrter
to ty sobie cały czas próbujesz coś tłumaczyc chłopcze :D

Gość sandra_19_
no chyba ze tak, dla niektorych ludzi praca jest najwazniejsza, to sie nazywa pracoholizm.. nie no rozumiem kazdy ma inna hierarchie wartosci..

Gość hgfrter
``to ty sobie cały czas próbujesz coś tłumaczyc chłopcze `` ja jestem zadowolony ze swojego życia :)

Gość sandra_19_
gra na komputarze... aha.. rozumiem, jak dla mnie to jest strata czasu

Gość smerfne_ciacho
Hmmm... a jak się nazywa to, że dla kogoś najważniejsze są dzieci? Albo facet?

Gość sandra_19_
"dla mnie najwazniejsze w zyciu jest dupcenie sie z kim popadnie, taka moja geneza zyciowa" KTO SIE ZNOWU PODSZYL???? !!!!!

Gość hgfrter
``gra na komputarze... aha.. rozumiem, jak dla mnie to jest strata czasu`` kazdy zyje jak chce .Jedenemu daje satysfakcje seks i kobieta ,a innemu jak mi zabawa.

Gość hgfrter
nie mam potrzeby rozmnażania sie jakos .

Gość sandra_19_
nie obrazaj mnie i nie podszywaj sie pod moj nick!!!

Gość sandra_19_
rozni sa ludzie, skoro tak wolisz, to Twoje zycie i Ty decydujesz..