Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coco-Shoko

IRLANDIA

Polecane posty

tez jak wroce sprobuje sie ostro uczyc - bo z kursem w mojej miescinie to ciezko :)

Gość Coco-Shoko
piszczie tu od czasu do czasu zeby topik nie umarl:-) a sluchajcie ile mniej wiecej trzeba miec kasy na poczatku zanim sie dostanie pierwsza pensje zeby jakos wyzyc??

Gość załosne zebraczki ze wschodu
a ile smiechu mialy osoby wokol miały i miec beda ale tobie to nie przeszkadza ze ktos sie z ciebie nabija

a czemuz to uciekłyscie koniec teatru bo publicznosc na chwile ucichła hahahahahaha

Gość Coco-Shoko
wiesz co?? jestes zalosna masz jakies kompleksy idz moze do psychologa

wyobraz sobie ze nie mam zadnych kompleksów no moze mogłabym miec wiekszy biust np C reszta jest ok

ile na poczatek no to trudno powiedziec.... zalezy od relacji z tym znajomym do ktorego jedziesz ;) czy musisz zaplacic za mieszkanie... no na jedzenie troche by sie przydalo....

a tobie to z głodu juz na łepek wali?

Gość jak toooo
czytam, to najwiecej śmiechu mam z Ciebie żałosna żebraczko, choć jestem i zyje w Polsce, ale po takich wypowiedziach, rozumiem jeszcze bardziej tych którzy wyjechali. Zmiataj na swoje smieci i daj ludziom spokojnie porozmawiac. Nie ponizasz ich tym co piszesz, lecz tym jak się do nich odzywasz - chamstwo na najwyższym poziomie. Gnój leje sie strumieniami.

wez ze soba konserwy z Polxki on wszyscy tak robia bo najtaniej a mowia ze zyja na poziomie hahahahahaha

to zalezy od sytuacji coco, tak jak wspomniala kavi...mieszkanie jest drogie, hostel to koszmar, bed&breakfast dosc drogie bede jutro dziewczyny, pozdrawiam P.S. prosze ignorujcie pewne wypowiedzi:)szkoda naszej energii:)

gnoj sie leje ? tu jest sprzataczka posprzata jak jej rzucisz pare...............pensów a czemu ty jeszcze w polsce siedzisz?

Gość Coco-Shoko
dzieki kavi za odp nie o takie kompleksy mi chodzi ograniczona istoto wiesz ja nie wiem czy ty sobie zdajesz sprawe ale jestes identyczna jak ludzie przed ktorymi "starasz" sie nas ostrzec sfrustrowana, chamska, ponizajaca ludzi, zadufana w sobie, zasciankowa itd jesli tu w Polsce mieszkaja ludzie twojego pokroku to za granica gorszych nie ma napewno pozdrawiam i koncze na dzisiaj ta dyskusje mam nadzieje ze juz cie tu nie zobacze

O i nawet polka wrociła przedstawienie trwa dalej siadajcie i czytajcie jak sie zyje w raju dla ubogichHAHAHAHA akt II

ja ciebie przed nikim nie ostrzegam przeciez rob co chcesz i jedz gdzie chcesz

doskonale wiecie o co w tym wszsytkim biega i kto tu jest zasciankiem ale niewygodny teamcik

ok do jutra

w waszym robolskim mniemaniu tam jest dopiero zycie ???? widac ze w dupie byłyscie i gowno widziałyscie

Gość Coco-Shoko
Polka z Dublina i Kavi jestescie moze??

heja heja tutaj bardzo cieplo chociaz troszke dzis popadalo... takze pooda super :)

Gość a zebyś wiedziala
załosne zebraczki ze wschodu>>> tak czytam ciebie i dochodze do wniosku ze zal ci cycki sciska ze nie mozesz pojechać.. siedze tu 2.5 roku i odlozylem na budowe domu ...czy mowi Ci to coś !!!!!!!! w polsce tyral bym na to 20 bez skutku jesteś zalosna Coco-Shoko>>> jesli nie jestes zbyt wymagająca to odlozysz znacznie wiecej ;)niz 5000 ja odkladam 800L

pogoda bardzo ladna dla wiekszosci u nas dla mnie za goraco, nie znosze upalow chcialabym 20 stopni a zebys wiedziala nie licze na duzo bo nie znam jakos dobrze angielskiego i mam male doswiadczenie zawodowe bo studiuje ciagle i nie zaocznie wiec nie sadze zebym dostala jakas dobrze platna prace wlasnie mam teraz dylemat bo ta moja przyjaciolka zaproponowala mi ze moze bym z nimi tam wyjechala na rok i wziela urlop dziekanski?? bardzo mnie ciagnie, a z drugiej strony sie boje no i te studia co mi radzicie kavi, a zebys wiedziala i polka??

no niestety to trudno doradzic bo kazdy sie musi zastanowic co dla niego nalepsze i najwazniejsze.... na Twoim miejscu sprobowalabym pojechac na 2 miesiace i zobaczyc... jezeli Ci sie spodoba to wtedy podejmiesz decyzje czy chcesz zostac na rok czy nie