Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaMi

Mam pytanie

Polecane posty

Gość MadziaMi

nie mialam miesiączki ponad 1,5 miesiąca ginekolog przepisala mi luteine - nie pomogło, od piątku zaczęlam brac CYCLO-PROGYNOVA i dzis dostałam miesiączki (po trzeciej tabletce) PYTANIE BRZMI: czy mam brac dalej je czy juz ich nie brac??

Gość placzusssssss
może zapytaj ginekologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MadziaMi
no własnie zapytam tylko ze gin. przyjmuje we wtorek a mój gin w piątek.. więc Was pytam - PO TO JEST KAFETERIA

Gość Kunegunda232323
nie bierz ich dalej, jak już masz miesiączkę to jest ok, nie warto szkodzić organizmowi !! też tak miałam.

Gość placzusssssss
jakby co to ja byłem tą kunegundą !!!!!!!!!!!!! rozumiesz już dlaczego o takie sprawy warto pytać ginekologa ??!!?!? na przyszłość pytaj się ginekologa jak co stosować albo czytaj ulotki na lekach !!!!!!!

Gość MadziaMi
miałam tyle pytań do ginekologa ostatnio, a to mi się wybilo z glowy teraz bym się zapytala...:P...ale juz ich chyba brac nie bede, mam nadzieje ze okres mi się unormuje i moze juz nie bede miala w piątek bo mam skierowanie na usg dróg rodnych - a nie chcialabym przekładac wizyty...