Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopytkooooo

masturbacja a seks

Polecane posty

Gość kopytkooooo

czy jezeli ktos duzo sie masturbowal to pozniej bedzie mial problemy w uzyskaniu orgazmu?chodzi mi o kobiety

Gość smerfne_ciacho
To zależy, czym się kobieta masturbowała... Po akcji, dajmy na to, z włączonym mikserem, może mieć niejakie problemy 🖐️

Gość yoyoyo
tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glupia pizdo!

Gość kopytkooooo
yoyoyo czy jak ty tam masz jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie lepiej nie odzywaj mamusia cie nie nauczyla tej prostej zasady?

Nie. Czasem jednak taka kobieta uwarunkuje się na jakiś specyficzny bodziec potrzebny do uzyskania orgazmu i wtedy może być drobny kłopot z nauczeniem partnera, zeby zrobił jej tak samo. :D czasami jest nawet kłopot z przełamaniem zawstydzenia, by pokazać partnerowi, jak ma to robić, gdy ruchy lub pozycja są takie raczej.... oryginalne. Gdzieś słyszałam lub czytałam, że zabawa z prysznicem jest raczej nie do odtworzenia przez mężczyznę, więc tego rodzaju stymulacji raczej radziłabym unikać.;)

ja mma 18lat,masturbuje sie mniej wiecej od keidy weszlam w okres dojrzewania,czyli dosyc dlugo.peeting uprawiam od 2lat i tlyko raz doszlam do orgazmu.podczas stosunku nigdy, choc kochalam sie dopeiro pare razy.sama potrafie doprowadzic sie od orgazmu w ciagu paru minut ,ale zawsze podczas masturbacji fantazjuje.boje sie,ze za bardzo przyzwyczailam sie do takiej formy pobudzania i nie uda mi sie juz nigdy szczytowac przy chlopaku.moze ktos wie jak moge sobie z tym poradzic?

Gość ne ma nyc zlego
w masturbazjone, ale. ty masz po prostu takie protopotrzeby, może tzreba jeszcze poczekać? ciom?

Gość to chujowa sprawa