Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Invisible

Pomocy... To chyba... Objawy depresji...

Polecane posty

Help... Nie wiem co robic... Martwie sie o siebie... Ostatnio nawet wypad na rower nie sprawia mi zadnej przyjemnosci... Rano mam ochote wogole nie wstawac z lozka... Nie chce mi sie wstac nawet po to zeby zjesc kiedy jestem glodna... Nie chce mi sie nic. Najbardziej mam ochote sie nawpierdalac slodyczy, a pozniej mam wyrzuty sumienia ze tyle zjadlam (mam nadwage) i humor automatycznie jeszcze bardziej mi sie pogarsza... Wypadaja mi wlosy... Albo gdy ktokolwiek mi cos powie, jakas pretensja, ktora zawsze olewalam - teraz zaczynam ryczec... Nie mam ochoty nawet na calowanie sie z chlopakiem, co mi sie wczesniej NIGDY nie zdarzylo... Mam wszystkiego dosyc i nie chce mi sie kompletnie nic. Troche sie o siebie martwie, wkoncu za chwilke wakacje, chcialabym sie cieszyc zyciem, byc szczesliwa, robic calymi dniami to co lubie... A jak narazie mam ochote nie wstawac do konca dnia z lozka... Nie wiem co mam robic:( Pomocy:(:(:(

Gość Fan Muzyki Nieklasycznej
Anoreksja / bulimia.

Gość Anna25
jak juz bedziesz wiedziala co z tym faktem zrobic, napisz zrobie to samo:(

Gość Anna25
usmiechnij sie:)

Gość Anna25
smiej sie nawet na sile, bez powodu, jak masz ochote plakac placz, ja tak mam i ..........nie jest mi ogolnie lepiej, ale na chwile pomaga

Gość ogólnie to ...
proponuje przestać się nad sobą użalać, wziąć życie w swoje ręce i iść do przodu ...

Gość Anna25
latwo powiedziec "wez sie w garsc..." ale nie latwo czasem zrobic tak wlasnie

Gość ogólnie to ...
Miesiąc temu moje życie stanęło na głowie, gdy dowiedziałam się, że moja mama ma nowotwór, ale ani przez chwilę mi nie przyszło do głowy, aby usiąść i płakać w poduszkę, czy się załamać. Przez życie trzeba iść z podniesioną głową i w każdej nawet najfatalniejszej sytuacji widzieć pozytywne strony.

Moze rzeczywiscie masz o wiele gorsza sytuacje ode mnie, ale ja poprostu nie chce marnowac sobie... tych najfajniejszych mlodych lat... Ja mam 15 lat... Nie chcialabym spedzac wakacji w domu...:(:(

Gość ogólnie to ...
do najfajniejszych lat, to Tobie jeszcze daleko ...

Moze postanow sobie, ze bedziesz zarabiala 100 000 zl na miesiac, wybudujesz ogromny dom, bedziesz miala 10 psow, 15 kotow, kochajacego meza, 3 dzieci, basen, zyla w szczesciu i dostatku. Jak juz sobie to postanowisz to postaraj sie to zrealizowac, wowczas nie bedziesz miala czasu na zamartwianie sie.

Dodam ze mam obsesje na punkcie jedzenia... Kilka miesiecy temu sie odchudzalam, schudlam prawie 9 kilo, ale potem wyjechalam gdzies gdzie nie bylo warunkow by dalej trzymac diete, wiec zaczelam jesc normalnie... A potem nie potrafilam wrocic spowrotem na diete:( Przytylam spowrotem kilka kilo (nie wiem ile bo ze strachu przestalam stawac na wadze)... Jak najem sie za duzo, ide do kibla wymusic wymioty... Ostatnio wymiotowalam mimowolnie po najedzeniu sie... Wiec to tak jakby potwierdza pierwsza wypowiedz, wypowiedz Fana Muzyki Nieklasycznej... Ale czy to naprawde moze byc bulimia???

To anoreksja bulimiczna. To moze zamiast tego, co Cie zabija zrob cos, co Cie wzmocni. Zainteresuj sie tematyka odzywiania, sportem, cwiczeniami i w fachowy sposob dbaj o swoja sylwetke. Jest jedna prawda: zeby miec ladna figure trzeba jesc. Ale tez trzeba wiedziec co jesc, kiedy jesc, jak jesc. Cwiczenia tez by sie przydaly. Zatem do dziela!!!

wybuduj wielką oborę , kup 100 krów i ciągnij je za cycki :classic_cool:, mi pomogło ps. dodam że ciamkam ich stolce :classic_cool:

do lekarza - masz objawy bulimii to raz, jesli jeszcze depresje, to juz w ogole dawno powinnas sie wybrac do przychodni. jak ci sie uklada w domu i w szkole (wiem, pytanie z kosmosu, ale wazne)?

W domu wszyscy na mnie wrzeszcza, caly czas sa do mnie pretensje... Matka mnie wyzywa, czasem uderzy... A najgorsze jest to, ze ciagle mi mowi jaka ja gruba jestem:( A w szkole teraz juz dobrze. Mialam 5 lach, ale juz wszystkie poprawilam...

hellishbloodystorm -> ile jeszcze bedziesz na kafe? Bo musze leciec na pol godzinki, i chce wiedziec czy Cie jeszcze zastane...