Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Invisible

Pomocy... To chyba... Objawy depresji...

Polecane posty

invisible - hm, szczerze mowiac, to poleciolabym ci wizyte u psychiatry (i nie dlatego ze jestes wariatka, nic z tych rzeczy). z tego co piszesz, masz nieciekawa sytuacje, wiec to, co sie dzieje teraz z toba, nie \"zniknie\" ot, tak ciesze sie, ze w mlodym wieku masz swiadomosc jakiegos problemu :), naprawde pochwalam :) idz do lekarza - do psychiatry czy psychologa nie potrzeba skierowania. idz sama, na razie nie mow rodzicom. dopiero, gdy lekarz postawi diagnoze.

hellishbloodystorm -> pewnie juz Cie nie ma... Ale nie moglam wczesniej. Pobilam sie z matka:( Poszlo o to ze mowilam ze mi przeszkadza bo jestem zajeta (siedzialam na kafe)... Potem zamknelam sie w lazience, wlazlam do wanny... i przesiedzialam ponad godzine, bo nie widzialam sansu zeby z niej wychodzic, pozatym mi sie nie chcialo... Ale juz sie zaczynali wkurzac to musialam wyjsc... Ehh:( Pojde do lekarza... Z tym ze do psychologa, bo poprostu nie mam odwagi isc do psychiatry. Napisze jutro jak sie czuje. I Ty sie odezwij. Pa.

uśmiechnij się troszeczke tak to jakos jest z tą naszą wrażliwością, niby taka pozytywna cecha a bardzo czasem boli. to co napisałaś hm to jakby o mnie z przed paru lat. Ja byłam głupsza, zamknęłam się na świat i uwierz mi ze teraz nie jest ze mną dobrze. ale nie poddaje się, walcze. buziaki