Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciuszek

najbardziej wypasione spacerowki?kto ma

Polecane posty

Gość kup spacerówkę
z zegarkiem i termometrem

mam taka spacerowke obecnie graco quatro delux i jest fajna naparwde i dla dziecka i dla mnie!dziecko ma duze siedzisko i ta [rzednia tacka rewelacja i ja tez mam i duzy kosz na zakupy polecam kazdemu taki wozek.Natomiast potrzebuje teraz cos lzejszego i mniejszego bo zmienilam samochod i graco juz mi nie wchodzi i jak wczesniej wspomnialam te podwojne kolka nie nadaja se na moje drogi trzecia sparawa nasz wozek jest czarny i teraz na lato jest za goraco mojemu synusiiowi w nim:(

Gość wielka szkoda ale ta strona
się nie otwiera

A ja mam taką, znaczy się przypłynie do mnie ze USA już wkrótce :) Kosztowała 650 + 100 zł przesyłka morska :)

misiaczkowa nie bedziesz zalowac graco jest super ma malutkie wady ale mysle ze bedziesz zadowolona

Gość Ratujcie
Gość Ratujcie
Do wyboru do koloru......

Pierwszy i ostatni. I ten pierwszy zielony ekstra kolorek ma :D A ponoć te guinny są wąskie i płytkie. Kiedyś ktoś topik o nich założył.

tzn.wada graco dla mnie sa kolka nie nadaja sie za bardzo na moje drogi strasznie skacze mi ten wozek i trzesie dzieckiem n o i troszke spory po zlozeniu, ale w stu procentach ma wiecej zalet.duze siedzsko i ta tacka dla dziecka z przodu kosz na zakupy duzy jestem zadowolona ogolnie

Oo to dpbrze, bo już myślała, że to jakieś usterki mają :) Noo i kolorek marzenie. Były jeszcze różowe, ale z bazami, to bez sensu, bo moja mała już niedługo wyrośnie z fotelika 0-13, choć na naszym pisze, ze do 10 , ale ona drobna jest ;)

bardzo mi sie podoba ten quinny buzz ale wydaje mi sie ze wygodniejszy dla dziecka bedzie quinny speedi?i ten concord tez nie zly ale zaczyna mnie ten quinny przekonywac!sa solidne i slyszalam lekkie

misiaczkowa masz racje z baza to bez sens po co wogole meczyc dziecko w fotleiku my zawsze malkego przekladalismy do wozka jest duzo wygodniej dziecku

peg perego nam sie bardzo podoba jest naprawde duzy buda super zabudowana ale jak mowilam nie chcemy juz wozka z podwojnymi kolami zle sie prowadzi tu na naszych drogach.

zastanawiam sie nad tym quinny buzz leciutko sie prowadzi i fajnie wyglada:)co myslicie?

a znacie jakies podone modele do tego quinny buzz wydaje mi sie ze ten mody model coneco v3?

Gość ja mam Concorda
I wózeczek jest naprawdę super lekki. Nie wygląda na taki, ale jest. Do tego ma super wielkie siedzisko z płynną regulacją, wielką budę i wiele innych zalet. No i na w rzeczywistości wygląda duuuuuuuuuuużo lepiej niż na zdjęciach. Acha - jakość materiałów obiciowych jest rewelacyjna! Siedzisko i oparcie wyłożone są welurem reszta to bardzo miły w dotyku hm...........nie wiem co to za materiał, w każdym razie można go czyścić mokrą ściereczką. No naprawdę fajna bryka;)

jane nomad jest sliczny ale ten na tych innych kolkach mi sie bardziej podoba ale jest dosc drogi i w tej hurtowni co ja bylam to mowili ze samej spacerowki nie sprzadadza:(