Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaariaaa

Jak uświadomić sobie , ze tabletki mają tak silne działanie????

Polecane posty

Gość daaariaaa

Przyjmuję tabletki anty od roku .... jak narazie nie pominełąm ani jednej tabletki , zawsze biorę regularnie, biegunek nie mam , ale czuję się niepewnie .... co jakis czas muszę zrobić test .... , gdy mam cholera nawet bóle głowy czy ból brzucha sama sobie wmawiam ze to moze byc ciąża (czego narazie nie planuje) , wiem , ze tabletki są jedną z lepszych metod zabezpieczenia , ale nadal sie boję , zwłaszcza gdy współzyjemy w czasie przerwy 7 dniowej ( potem mam takie schizy) ... czy ktoś z was "wpadł" podzcas brania tabletek regularnie ? albo czy znacie jakieś przypadki? Jak mam się uspokoić ? Prosze pomocy ....

Gość poprostu uwierz
ja bralam kilka lat i ani razu nie mialam sytuacji alarmowej, tzn. nie musialam zazywac postinoru, ani niczego z tych rzeczy. Obecnie jestem pol roku po odstwieniu (prawie 7m-cy), badania mam swietne,plodna itp. , ale niestety nie udaje mi sie zajsc w ciaze, wiec uwierz w ich dzialanie :)

Gość Dorosnąc trzeba
jak się tak boisz konsekwencji to nie uprawiaj sexu, nie jest dla dzieci... Widocznie nie dojrzałaś psychicznie.Szkoda kasy na tabletki