Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzannka

krwawienie po porodzie naturalnym

Polecane posty

dziewczyny jestem tydzien po porodzie drogami natury na poczatku krwawilam ale zaczelo przechodzic w taki rozowawy a w czwartek zaczelo krwawic mi od nowa ale nie caly czas tylko jak wstaje po dluzszym siedzeniu lub rano po nocy albo jak dluzej chodze to poleje mi sie troche wiecej takiej czerwonej krwi i nie wiem czy to normalne czy powinnam isc zobaczy sie z lekarzem. bardzo was prosze o rade.z gory dziekuje

Do 6 tygodni może tak być.Ja krwawiłam dość długo. Jak się skończyło to zaraz potem dostałam okres :o Nie martw się, jak nie ma skrzepów i nie \"zalewa cię\", tylko tak sobie ciurka, to jest to normalne. Organizm się oczyszcza :) A ty mamo idź lepiej spać :) Teraz o chwilkę odpoczynku ciężko będzie :)

misiaczkowa bardzo ci dziekuje za odp wlasnie tak myslalam ale wolalam poprosic o opinie doswiedczone mamy a jak ty sie masz wiem ze twoj topik nadal istnieje kiedys go czytalam jeszcze w czasie moich staranek ja sie postaralam i od tygodnia jestem mama zdrowej i przeslicznej julki \"zimowe starania 2005\" fajne z was dziewczyny na tym topiku bardzo ci dziekuje jeszcze raz za odzew pozdrowienia dla twojej malej kruszynki

Ja też jestem po naturalnym porodzie i po tygodniu mało już co ze mnie laciało.Myślałam ,że tak już zostanie a tu nagle znowu.Ciągneło się to do 4 tyg.