Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaswoim facetem

moj facet ma 29 lat , jakastam denna prace i niczego wiecej nie chce osiagnac

Polecane posty

Gość moj tez
ma 29 lat, ma denna praca jednak probuje cos osiagnac lecz nic mu nie wychodzi. w dodatku mieszka z rodzicami, ktorzy go utrzymuja i zywia :/

no moj mieszka ze mna i jakos nam to powoli idzie

Gość to znajdz mu lepszą
pracę :classic_cool:, proste????:P Sama coś osiągnełaś ?? :O

Gość a mój facet
ma niecałe 24 lata dobrą pracę, mieszka sam, switnie gotue itp wad jeszcze nie zauważyłam.

Gość moj ex
przez rok go utrzymywalam jedyne co robil to -pil piwo --> codziennie min2 -gral w gry -nie myl sie A teraz mam super faceta, ktory jest zupelnym przeciwienstwem i jestem zakochana po uszy :) Jak nie ten to inny :) nie ma co sie meczyc!!!!!!!

Gość realnie i rozsadnie
Tego kwiata to pol swiata, a ty sobie glowe zawracasz niedoroslym mamisynkiem, jesli chcesz byc dla niego mamusia, to ciagnij dalej ten woz

Gość gadulinka
Moj ma 27 lat i od 20 roku zycia mieszka i utrzymuje sie sam, podziwiam go bo jest bardzo pracowity i zaradny.Nie chcialabym miec faceta lenia, wspolczuje niektorym z was.

Gość marcin1600
Najwazniejsze aby KOCHAŁ !!!!!! Praca , kariera, pieniadze NIE SĄ WAŻNE !!! Wazne aby kochał calym sobą i BEZWARUNKOWO !!!! Biednie ale RAZEM . Na zawsze

Gość bernard z wałcza
Jeżdżę fso 1500 i zarabiam 1200 zł z czego połowe oddaję Mamie. Mieszkam u wujka bo mam bliżej do pracy i nie muszę marnować tyle pieniędzy na gaz. Moja dziewczyna mnie nie rozumie i myśli, ze jestem nieudacznikiem i nie chce jeździć moim fso :(

Gość gadulinka
bernard z walcza dlaczego polowe pieniedzy oddajesz mamie?

Gość bernard z wałcza
To był głupi podszywacz! Teraz ja napiszę naprawdę. Oddaję Mamie bo jestem jej synem i się zobowiązałem przecież przez miłość synowską i obowiązek. Mamie jest bardzo ciężko.

Gość czarny pantofelek
kazdy ma na co zasluguje,widza galy co biora,a potem placz i zgrzytanie zebow...ech...szkoda mi takich ograniczonych panien

Gość Mam pomysła..
Bernard nastepnym razem jak będzie chciała Cie bić kablem od grzałki, podłącz ją na chwilę do komtaktu:) Tzn. grzałkę nie matkę.. Jak chwyci grzałkę to się poparzy i nici z bicia:D

Gość bernard z wałcza
Moja Mama mnie nie bije! Czasami tylko na mnie krzyczy jak co zrobię źle ale ja wiem że to dla mojego dobra.

Gość gadulinka
Skoro mamie naprawde jest ciezko to musisz jej troche pomagac, ale czasami po prostu matki wykorzystuja w ten sposob swoje dzieci.Mam nadzieje, ze mama pracuje

Gość bernard z wałcza
Raz tylko gdy kupiłem lotkę do tuningowania mojego fso to mi ją złamała ale ja to później zrozumiałem, że to będzie źle wyglądało gdy pojedziemy do kościoła.

Gość bernard z wałcza
Mama nie pracuje bo jest na rencie. Ale nie może pracować bo jest chora. I jest spracowana pracą przez całe życie.