Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej! Wybieracie sie gdzieś ze swoim dzidziusiem w dalszą podróż?? A może ktoś już kiedyś był na takim wypoczynku? Jak wygląda taki wyjazd z 5-miesięcznym dzieckiem? Ja chcialabym pojechać za granice , jakies 500 km.Nie wiem czy podróż samochodem nie bedzie zbyt męcząca no i sam pobyt na miejscu.Proszę o jakaś radę

Gość Podróżująca z dziećmi
Moim zdaniem nie ma żadnych racjonalnych argumentów żeby rezygnować z podróży. Ja podróżowałam ze swoją córeczką od małego. Miała miesiąc gdy pojechaliśmy w 450 kilometrową podróż. Wtedy naprawdę się bałam i denerwowałam, tym bardziej, że wszystkie babcie, ciocie i s-ka szeroko komentowały całą sytuację. Moje nerwy okazały się jednak zupełnie niepotrzebne wszystko było jak najlepiej. Z synkiem nie miałam już takich dylematów i jak miał 1,5 miesiąca spokojnie pojechaliśmy na wakacje w Bieszczady. Myślę że wystarczy utrzywywać wcześniejsze przezwyczajenia i rytm dnia, a zmiana otoczenia wyjdzie dziecku tylko na dobre!!!!!!!!!

moja córeczka bedzie miała 5 miesięcy w lipcu i wybieramy sienad morze- mamy 400km do przejechania. będziemy jechac w nocy wiec mam nadzieje ze bedzie ok ;) zresztą malutka była juz z nami nad morzem ale w brzuszku :)

Gość 1000km 3 miesieczne dziecko
Nasza mala miala 3 miesiaczki jak przebylismy z nia pierwsza podroz o 1000km od domu. Bylo bez problemow. jechalismy noca, prawie caly czas spala. Teraz ma roczek i przebyla juz 6 porozy po 1000km, w piatek jedziemy na urlop- tymrazem 1200km.