stacja łąka barany wysiadać 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina_21 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 witam ja wlasnie jestem po 3 łykach siedze i delektuje sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina_21 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 jesteście ludźmi pracy?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 raczej kufel zielonej herbatki i 7.35 przede mną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 9 godzin i bez kawki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bernard z wałcza Napisano Czerwiec 18, 2007 A mnie Mama zabrania kawy wypijać bo mówi ze sobie zołądek wyniszczę do cna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 raczej kufel zielonej herbatki i 7.35 przede mną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina_21 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 blee ziolana herbata... a feeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 etam bez kawki ani rusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stacja łąka barany wysiadać 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 a jaką kawkę pijecie? ja rozpuszczalną z mlekiem 3,2% i cukrem 1 łyżeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka_1986 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Ja mam pod ręką czerwoną herbatkę:) Jeszcze 6 godzin 40 min:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sympatyczny 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Migotka_1986 ja tez już \"tylko\" 7.39min. :D Zrobi mi ktoś kawkę?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 migotka czemu znikłaś ze swojego topiku????????? Ja też piję kawkę i do roboty !!!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 zielona herbatka cytrynowa - mniam mniam zdrowa, smaczna i pachnąca a po kawie jelita zawiązują sie w supełek, biedaki ja nei jestem taka wredna, żeby im to robić jeszcze 6 godzin i 5 minut :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sympatyczny 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 To nikt nie zrobi mi kawki?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 a co? rączki przyrosły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stacja łąka barany wysiadać 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 tutaj kafeteria samoobsługowa... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bp oryginal Napisano Czerwiec 18, 2007 a ja jeszcze tylko 40 minut i do domu :) ojej :) jak sie ciesze i doczekac nie moge ;) :) :) Pozdrawiam wszystkich co zaczynaja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Czerwiec 18, 2007 Ja zaczynam, ale nie wiem, szykuje sie do ucieczki :P Zielona herbata, ale dzisiaj wyjatkowo nie smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sympatyczny 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Zapomniałem i zostały w domu:O No nie mówcie że nie ma raczek nie ma cukierków:( Potrzebuje pomocy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franek z budowy Napisano Czerwiec 18, 2007 hehe bez kawy nie zaczynam pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 to ja już po śniadanku, herbatce i cza sna Grześka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach