Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mag79

Do Warszawiakow

Polecane posty

Mam do was 3 pytania: 1. Jak z Okecia dostane sie na Al.Belwederska - nie liczac taksowek :) (a dokaldnie do hotelu Hyatt Regency) 3. Jak z tegoz samego hotelu dostane sie na Krakowskie Przedmiscie? 2. Jakie sa ceny taksowek w Warszawie?

Gość odpowiedzcie prosze

www.ztm.waw.pl mają planer trasy ależ ja jestem dziś pomocny:classic_cool:

Jestem w pracy i ta strona mi dziala, dlatego pytam jeszcze raz: kto zna odpowiedzi na moje pytania?

nie jestem pewna wiec glupio doradzac,ale wydaje mi ze powinnas 175 dojechac do ul.zwirki i wigury, a tam przesiasc sie do 188, tylko nie wiem gdzie dokladnie powinnas wysiasc:O

Gość wez pomysl kobieto
jak ona ma dojechac z Okecia na Zwirki i Wigury, jak Okecie JEST NA ZWIRKI I WIGURY????

175 do Centrum i stamtąd 131 spod Cepelii. Dojeżdża pod samego Hyatta. Albo 175 do Hotelu Bristol i stamtąd 116, 180, 195.

Gość nie musisz....................
175 do Nowego Światu i potem po przeciwnej stronie ulicy przystanek i wsiadasz 116, 180 i dojeżdżasz do Dolnej. Do hotelu musisz się odrobinę cofnąć. Na Krakowskie przystanki po drugiej stronie Sobieskiego i wszystkie autobusy tam jadą

tu masz cennik taxi http://www.halotaxi.pl/cennik.html Zwykle we wszystkich korporacjach od 1.80 do 2.00 zł za kilometr. Taksówka z Okęcia do tego hotelu ok 30-40 zl

Gość inne spojrzenie
A po jakiego czorta ty chcesz jechać do tego gownianego miasta. Samoloty lądujuą także w innych ciekawszych miastach. Moze pomysl jeszcze do którego samolotu wsiąsc.

Gość Myrvin
o widzisz, ze tam same durne

ale ona nie do szpitala tylko do hotelu:-) Po diabła miałaby przy Banacha wysiadać?

Dzieki bardzo wszystkim za odpowiedzi :D Do kogos tam troche sfrustrowanego wyzej, tym razem jade w celach sluzbowych, ale to i tak nie zmienia faktu, ze lubie te miasto :D

Nie pier*dolcie dziewczynie głupot, wielcy znawcy. Taryfy są w cenie od 1.20 (Grosik Taxi) do 2.00 (je*bani naciągacze z MPT). Zamawiaj tę pierwszą - tel. 22 646 46 46 Natomiast w nocy najlepsza jest podziemna korporacja (bez kogutów, emblematów, kas fiskalnych itp pierdół podwyższających cenę) - Nightdrivers. http://www.nightdrivers.pl/home/index.html.html Tel. 504 020 226 lub 507 828 277

Gość fasdsa
tak zamowcie grosik taksi !!haha...poleca sie zwlaszcza osobom spoza Warszawy i cudzoziemca. Co z tego ze napisane jest 1,20? Moja kolezanke ktora przyjechala kiedys do mnie tak przewiezli ze mniej wiecej spod rotundy w okolice gdanskiego wyszlo 45 zl. Tak wiec polecam renomowane korporacje. ELE TAXI np:)

45 za Rotunda-Gdański? BUAHAHAHAHAHA :D śmierć frajerom:o

Gość fasdsa
to wlasnie frajerstwo tych grosikow i innych pseudo korporacji ktorych taksowkowymi nie mozna nazywac. Kolezanka oczywiscie nie zaplacila :)Po tym jak chciala wzywac policje wycofal sie:)

Gość pARK dRESZERA
najlepiej wsiądź w cokolwiek co jedzie w stronę centrum (188,175) , jak miniesz skrzyżówanie z Hynka , to na odcinku do Racłąwickiej pszesiądź się w autobus lini 302 ktory jedzie potem Racłąwicka, Niepodległości, Rakowiecka i zjeżdza Goworka w dół wprost na Belwederską