Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi po bratku na plecach

czy lekarz moze mi przepisac tabletki anty bez badania?

Polecane posty

chodzi o to, ze dzis mam umowiona wizyte u gnekologa, ale dostalam okres!! nie wyobrazam sobie, zeby w tej sytuacji mnie badal, a chcialam dzisiaj poprosic o tabletki...

Gość mi kiedys tabletki przepisała
lekarka bez zadnego badania. nawet bez zadnego wywiadu!!! powiedzialam jej, ze bralam cilest i ze to chce i przepiusala. nie bylam nawet na wizyte umowiona. wpadlam tak po prostu do przychodni i ja poprosilam.

Gość nie musisz....................
jeśli to twoje pierwsze tabletki miałyby być, to lekarz musiałby byc kretynem, żeby bez badań ci je zapisał

jesli pierwsze to nie powinien jesli juz Cię zna i zdarzył sie niespodziewany wypadek tzn. okres to nie wiedze problemu

to nie bylyby moje pierwszw, kiedys 2 lata temu bralam harmonet, ale teraz mam wizyte u innego ginekologa, ktory mnie nie zna, a babka od harmonetu jest w anglii

Gość fajny link
mi przepisał pierwsze tabletki bez badań. Bylam u kilku ginekologow i tylko jedem przeprowadzil ze mna poważny wywiad. Ci lekarze to konowaly. Bylam wtedy mloda i tak wiele nie mowilo sie o skutkach ubocznych co teraz .No i mialam za swoje. Wylądowalam w szpitalu :( Ale teraz juz jestem wolna i nie biore:)

Gość oczywiscie przeciez lekarz
uzywa szkielka magicznego i wystawi diagnoze nawet nie widzc pacjenta na oczy:)Recepty tez rozdaje sie w ten sam sposob

eee tam, nie przejmuj sie. mi tez akurat wypadl okres jak szlam pierwszy raz po tabletki, stresowalam sie, juz na wstepie powiedzialam pani, a ona na to ze badanie MUSI zrobic przed przepisaniem tabletek i w czasie trwania swojej praktyki spotkala sie nie z takimi rzeczami:-). no wiec luzik.