Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana mama

Mam problem z 15 latkiem

Polecane posty

Gość załamana mama

Czy może są tutaj rodzice ktorzy mają lub mieli problemy wychowawcze ze swoimi dziećmi? Bardzo zależy mi na wymianie doświadczeń i zapobieganiu problemowi nieuctwa i wagarowaniu.

Gość załamana mama
Wydaje mi sie ze nad dzieckiem ktore stwarza problemy nalezy pracowac caly rok rowniez w wakacje... Im predzej tym lepiej

chętnie pozastanawiam się wspólnie nad tym problemem,mam to juz co prawda za sobą,bo syn ma juz 24 lata ale sporo przeżyłam..

...\"Wydaje mi sie ze nad dzieckiem ktore stwarza problemy nalezy pracowac caly rok rowniez w wakacje... Im predzej tym lepiej\".... a mnie się wydaje, ze jestes dobra w teorii

Gość no właśnie widać ze wakacje
się zaczęły:(:(:(

Gość megan to wczesnie ci sie ten
syn przytrafil :P

Daj mu zyc! Wakacje sie zaczely! Jak nie pali, nie pije, nie cpa i nie buja sie z podejrzanym towarzystwem w tym (trudnym) wieku to nie masz co narzekac! Tobie sie tak bardzo zawsze chcialo uczyc? :>

Gość załamana mama
Wiesz Kasiu jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sobie daruj. Kazdy rodzic popelnia bledy a widac twoi rowniez popelnili ich troche bo chyba lubisz kopac lezacego. Chce wymienic sie tylko spostrzezeniami z innymi rodzicami ktorzy w praktyce a nie w teorii

nic mi się nie przytrafiało,jestem szczęśliwą mamą trójki dzieciaków-właściwie juz dorosłych ludzi.Pozdrawiam

Gość megan nie mow ze ciaża
w wieku 19 lat byla planowana

Gość wezcie sie za lbyD

Gość odczepcie sie od Megan
mialoby byc o upierdliwym pietnastolatku:D

była i planowana i chciana,ale chyba nie to jest tematem tej rozmowy? Jeśli masz problemy z akceptacją wyborów innych ludzi to skorzystaj z porady specjalisty,bo wydaje się, ze trudno ci z tym zyć.Po co komentujesz nie mając nic do powiedzenia?

Gość megan nie przejmuj się ...
dawniej ciążą w tym wiku nie był czymś dziwnym ... ludzie mieli prace itp. obecne gowniary tego nie zrozumieją ... one rodzą w wieku 30 lat i potrafią zrozumieć jak to jest urodzić dziecko w wieku nastu lat :D

Gość megan nie mów ze ciąza
Komentuje bo szlag mnie trafia ze nie moge zajsc a jakaś durna stara pizda ma trójkę.

Gość no Kaska do ataku
chyba tego nie puscisz plazem:)

Megan ja też urodziłam jak miałam 19 lat, mam teraz 8 letniego synka i wiem, że nic lepszego w życiu nie mogło mnie spotkać, tym bardziej że teraz dzieci mieć nie mogę :-(

Gość megan nie przejmuj się ...
No moze skupmy sie na glownym temacie tego watku :) Dlaczego twoj syn wagaruje i nie uczy sie ???

Gość wozny
przywoluje Was do porzadku,gadac trzeba tylko na temat upierdliwego

urodziłam mając 20 lat i nie mam zamiaru tłumaczyc się z tego,bo taki był mój wybór.W tym roku obchodzę 25-lecie małżeństwa i nadal jestem zakochana i szczęśliwa-to chyba wystarczający powód,zeby potwierdzic słuszność wyboru.Pozdrawiam malkontentki i zazdrośnice a załamanej mamie zyczę cierpliwości-w tym wieku popełnia się różne głupstwa i jeśli są to tylko wagary bez dodatkowych obciążęń-tzn narkotyki, alkohol, to prawie napewo dasz sobie z tym radę,zaległości można nadrobić, nie pozwól tylko sobie na pogorszenie kontaktów z synem,rozmawiaj,nie potępiaj, tłumacz,nie krytykuj-będzie dobrze.