Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sija

buuuuu pomocy!!

Polecane posty

Gość Sija

Mam pytanko bo tak sie zdazylo ze kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia w trakcie okresu... bardzo sie boje ze jestm w ciazy baaardzo... sama nie wiem dlaczego tak wyszlo, wiem ze to moze dziwnie brzmi ale ja naprawde sie boje, nie jestem jakas nimfomanka, poprostu nas ponioslo, zreszta takie rzeczy sie zdazaja:(:( kochane pomocy!!!

Napisz jaki był najkrótszy i najdłuższy cykl w ciągu ostatniego roku, kiedy miesiączkowałaś.

Gość Sija
oczywiscie - najdłuższy to 40 dni... od 27 lutego tego roku do 7 kwietnia.... a najkrotszy to 28 dni... :( pomozesz??:*

Ryzyko na ciążę jest u Ciebie bardzo małe. Ale nie da się powiedzieć, że żadne. Dlatego, że teoretycznie ten cykl może być jeszcze krótszy - a praktycznie cykle z całego roku wskazują, że szansa wystąpienia takiej niespodzianki jest bardzo mała.Jakkolwiek - to tylko statystyka. Na moje oko powód do zmartwienia jest, ale malutki :)

Gość Sija
ohhh noto chociaz tyle - dziekuje ci:* chlopka oczywiscie wyszedl wczesniej - nie konczyl we mnie i nie bylo to wyjscie zaraz przed wytryskiem tylko chwilenke wczesniej , zeby jakos uniknac tego sluzu ktory wylatuje wczesniej, wiem ze on tego nie poczuje itp ale no przezornosc