Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNA1295

stany zapalne

Polecane posty

Gość ANNA1295

Chcialabym uspokoic Was jeśli wystąpiły u Was stany zapalne pochwy i brałyście na to gałki dopochwowe to one wpływaja na przesunięcie cyklu owulacyjnego a co za tym idzie przesunięcie okresu.

Gość przeciez to facet
w moim przypadku cykl mialam prawidlowy a bralam tabletki dopochwowe wlasnie na grzybice

Gość ANNA1295
zdaza sie wyjątkowo ale byc mozedlatego że brałaśwcześniej tabletki antykoncepcyjne?

Gość przeciez to facet
tzn. najpierw zaczelam stosowac te leki na grzybice a dopiero potem (w sumie kilka dni pozniej) wiec caly cykl mi sie wtedy poprzestawial.....ale potem bylo w porzadku mimo dalszego stosowania leku........ na szczescie grzybice wyleczylam a to najwazniejsze:P

Gość przeciez to facet
Boze zapomnialam dodac ze kilka dni pozniej zaczelam brac tabletki anty i dlatego cykl mi sie regulowal na nowo. przepraszam ale gapa ze mnie czasem:P

Gość ANNA1295
W porządku mogłaś to przeoczyć..tak właśnie myślałam ze brałaś tabletki antykoncpcyjne bo takie gałki dopochwowe roregulowują cykl o ile nie bieresz tabletek antykoncepcyjnych.pozdrawiam.

pierwsze słyszę że leki które przyjmuje się na stany zapalne moga rozregulowywać cykl. Przez prawie 3 lata walcze z rożnymi swiństwami i NIGDY nie zauważyłam aby z moim cyklem było coś nie tak. Niestety mam aż za duuuże doświadczenie w tej kwestii dlatego tak się dziwuje...

Też nie rozumiem jaki związek ma jedno z drugim. Anno? Mogłabyś wyjaśnić?