Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babsztyl x

Zakochałam się w Skorpionie.

Polecane posty

Gość babsztyl x

Co to za znak? mężczyzna skorpion? proszę o opis wynikający z doświadczenia z tym znakiem , a nie kopiowanie horoskopów. :-)

Gość babsztyl x
Kaśka Puszczalska: a nie widzisz tematu topiku? prosze o rady o Skorpionie, a nie docinanie czy odwodzenie mnie od czegokolwiek. czy krytykowanie mimo wszystko pozdrawiam

Gość kariinka23
jestem z jednym 3 lata jestem rybka, ale zycie ze skorpionem jest bardzo ciezke to niefajny znak :( na dzien dzisiejszy mamy kryzys on jest zaborczy i zazdrosny a ja nie ejstem taka jaka wg powinnam byc hehe skorpion musi miec ulegla partnerke

Gość kariinka23
a jesli chodzi o lozko to seksoholika na maksa osobiscie wolalam mojego poprzedniego raka bo seks trwal dlugo tzn gra wstepna a skorpion bierze sie od razu do rzczy i ciagle by to robil hehe

Gość ja mam skorpionika...
Horoskopy są trochę sprzeczne- jedne mówią że b. rodzinny i lojalny, inne że niewierny i nienasycony: nie wiem, za krótko z nim jestem i nie jesteśmy małżeństwem :) Ale takie cechy się potwierdziły: - duże poczucie ego i pewność siebie - konfliktowość- nie owija bawełnę ;) - jest nerwusem i cholerykiem bywa - jest nienasycony w łóżku i seks z nim to genialna sprawa :) Poza tym jest bardzo czuły, romantyczny, wie jak zdobyć względy kobiety...

Gość babsztyl x
Dziękuję za wypowiedzi i proszę o kolejne, kto z Was drogie Panie ma partnera Skorpiona i jak się Wam z Nim układa? Czy każdy Skorpion to seksoholik? Oby nie... :-/

Gość miałem podobnie
tyle że ja(facet)jestem Rybka a ona Skorpion.Seksoholiczka to fakt(puszczała się nawet na dysko-serio)ale ogólnie miałem dość już zazdrości i sprawdzania mnie.Było do przasady!!!!!!

Gość babsztyl x
Do "Miałem podobnie" znam się trochę na wróżbach i polecam Ci partnerkę spod znaku Rybki lub Raka. Miałeś kiedys partnerkę spod tego znaku?

Gość miałem podobnie
Rybke miałem,a nawet dwie i raczej nie zapasiło mi to:) A Raka nie miałem:)

Gość babsztyl x
A co Ci nie odpowiadało w charakterze Rybek? Bo ja jestem Rybką :-) Ale oczekuje szczerej wypowiedzi , zdaję sobie przeciez sprawe ze ryby też mają wady.

Gość skorpiony są
jadowite i niebezpieczne! ale plusem jest to, że doskonale orientują się w ciemnościach :O

Gość niewybredny skapiec
Skad sie biora tacy idioci? sami rosna czy ich produkuja za ruska granica? to jaki kto ma znak zodiaku o niczym nie swiadczy. Kurwa ludzie ogarnijcie sie , sredniowiecze juz dawno minelo ,a Wy ciagle w zabobony wierzycie

Gość babsztyl x
Do "skorpiony są" Ty jestes skorpionem? :-)

Gość babsztyl x
do niewbrednego: Ciebie nie pytam o zdanie tylko osoby które mają doświadczenie w związkach ze skorpionami. Ale dzięki za odwiedzenie topiku :-)

Gość babsztyl x
prosze pisac, znacie skorpiony a nie przznajecie sie

Gość drogi skąpcze
może i nie żyjemy w średniowieczu ale 9 na 10 osób posiada cechy przypisane do danego znaku zodiakalnego, czy tego chcemy czy nie.. tak samo jak cechy poszczególnych imion ... co do panów skorpionów... w głowie im tylko seks, seks i seks..a jak nie myślą o nim to myślą, dlaczego nie myślą o seksie :)

Gość drogi skąpcze
oj, przecież nie piszę, że każdy jotka w jotkę pan skorpion jest taki sam...ale pewne cechy są bardziej widoczne co w ogólnym zarysie jednoznacznie wskazuje za cechy dominujące...

Ja jestem skorpionicą i jestem ze skorpionem :) Z jednej strony strasznie ciężko, bo ciągle się żremy, ale z drugiej super :) On jest strasznie kochany, czuję się przy nim bardzo wyjątkowa, bardzo o mnie dba i poświęca mi się w 100% :) Nie daj mu się szybko zdobyć ;] Lubi trudne kobiety...Serio. Sprawdzone :D Nasz związek jest cholernie trudny i mamy mnóstwo kłótni (jeśli jesteś osobą spokojną, nie znoszącą kłótni i słabą psychicznie - ciężko Ci będzie ze skorpionem :D) ale jest cudownie :) Jako że sama jestem skorpionicą, to bardzo pasuje mi ten układ pod względem łóżkowym, bo oboje jesteśmy nienasyceni :D

Są zaborcze i zazdrosne. I na pewno nienasycone w łóżku. Świetna przygoda, ale raczej nie na stałe.

Gość mój skoprpion
ani nie jest zaborczy ani zazdrosny ani dobry w łózku, hmmm w zasadzie to tragedia - posucha od kilku miesięcy, chyba przerzucę się na inny znak. Panna

Gość fkjer475
Panny są kiepskie w łóżku, więc z taką nie chcę się bzykać proste 🖐️

Gość milanos
jestem skopionem moj partner Lew, nie narzeka, przeklina moj znak ale daje rade. zazdrosna-tak, zaborcza-tak, pamiętliwa-tak, jak kocham to na zaboj a jak nienawidze to nie ma zmiluj sie!!! a sex w wykonaniu skorpiona to poezja:) pozdr nie jestesmy tacy zli my skorpiony!!!

Gość babsztyl x
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Własnie ja jestem niedostępna , co według mnie może trochę denerwować Skorpiona, że jeszcze mu nie uległam :-) Ale Listopadowa napisała , że Skorpiony lubią trudne kobiety więc chyba jest ok:-) Chyba niemożliwe jest odkryć co myśli Skorpion...Ja nie wiem , czy mu się podobam, bo on często się na mnie patrzy ale co za tym się kryje - nie wiem, jestem niestety uległa, potrzebuje silnego ramienia. Wiem że skorpion jest w stanie zapewnic bezpieczenstwo kobiecie. Wydaje mi się on trochę niebezpieczny....

Gość niewybredny skapiec
9 na 10 osob posiada cechy przypisane znakom zodiaku? teraz rozbawilas mnie do lez. Widac ze jestes zielona z pyschologii. (parapsychologia nie jest oficjalnie uznawana za dziecine psychologii) ,o uwarunkowaniach cech temperamentalnych i o formalnej charakterystyce zachowan . Bo poki co Twoje wywody sa czysta herezja. A wiara w astrologie dowodem nieoczytania i ciemnoty mentalnej. Nie mam nic do Ciebie, ale w zyciu powinnas poslugiwac sie rozumem. A jesli juz chcesz dyskutowac na swoim polu przykladow. Znam 3 osoby spod tego samego znaku- kazda jest zupelnie inna, jak to wytlumaczysz? Moze poczytaj troche Sw. Augustyna- np "wyznania" , moze troche rozjasni Ci sie w glowie. I na koniec oficjalne stanowisko naukowe "Astrologia nie znajduje żadnego potwierdzenia w weryfikowalnych obserwacjach lub teoriach naukowych, i z tego powodu uznawana jest za pseudonaukę." Inteligentnym osobom da do myslenia. Zamiast negowac od razu i bronic slepo swojej tezy, radze przeczytac dokladnie , zastanowic sie i dopiero odpisac. Pozdrawiam

Gość guta
do "babsztyla" ja jestem rybką , on skorpionem, jestesmy małżeństwem- to pono dobry zestaw,popęd ma , to fakt, poza tym w porzo