Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca laskaa

KTÓA Z WAS WAZY 57-60 KILO ????JESTESCIE ZADOWOLONE ZE SWEJ WAGI??

Polecane posty

Gość kobieca laskaa

wpisujcie tez wiek i wzrost? ja mam 60 kilo i mierze 166 cm i jestem dumna ze swej wagi.jest idealna.

ja ważę 57kg, 170cm wzrostu, też jestem zadowolona ze swojej figury

Gość y7uyiyiuiu
a ja waze 60 kilo i mam 23 lata .wzrost 165 i też ładnie wygladam.

Gość babeczka---
ja mam 175 i waze 62kg, niby idealna waga, ale chce schudnac jakies 3kg

Gość kobieca laskaa
moje wymiary to: biust:97 cm pod biustem:76cm talia:68 cm biodra:95 cm

Gość kobieca laskaa
a ty jakie masz asiu wymiary?

60 kg. i 166cm.? Tylko BMI jest w normie ale ja osobiście uwazam ze to za duzo i nie chcialabym tyle wazyc.Ma 176 cm.wzrostu i waze 56kg. i z tym mi dobrze

no prosze ile zadowolonych, a myslałam, że tu wszyscy nażekają hehehe

Gość ulalalala
Do inwerso Widac, ze masz ze sobą problemy i nie jestes szczesliwa. Do pozostałych; zobaczcie, ze wiekszosc tych patyczakow i strasznie chudych lasek jest jednoczesnie bardzo niemila i nietowarzyska. Często chudy=wredny, a osoby o normalnej wadze są sympatyczne

Gość kobieca laskaa
asiu a jakie ty masz wymiary?i jaki wiek?

Gość hilolo
A ja mam 61 kg i jak schudne do 58 to bedzie super, ale jak nie to tez nie potne sie z tego powodu. Są wazniejsze sprawy w zyciu od wagi.

ja mam 20 lat biust:87 cm pod biustem:72cm talia:62 cm biodra:92 cm udo-53 cm Deska ze mnie, wiem... ulalalala- POPIERAM Do inwerso- a ja nie chciałabym być taka wielka jak Ty

Gość kobieca laskaa
a dlaczego deska??

Gość kobieca laskaa
wg moich obserwacji i rozmow w pracy z kolegami a jest ich wiekszosc (faCETÓW) ONI WOLĄ PIERSI MALE NIZ DUŻE WIEC NIE WYMYSLAJ:) ja mam chyba duże wiec im sienie podobaja tak bardzo :) kurcze teraz sie zmierzylam i jednak mam 168 cm a nie 166 ..sorki za wprowadzeniew błąd:) a wymiary mam idento jak ty w udzie bo tez 53:)

Gość chuda i wredna
Bardzo inteligentne zestawienie, a myślałam, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie:O Ale ok, nie psuję wam topiku, adorujcie się dalej:P

obliczcie swój BMI. swój wzrost w metrach podniście do kwadratu,a następnie swoja wage w kg.podzielcie przez otrzymany wynik.Moje BMI 1.76 * 1.76=3.09 56kg. : 3.09 =18.12 Niby BMI wychodzi mi male ale nie jestem jakims szczegolnym chudzielcem i dobrze sie czuje z taka waga:-) Klasyfikacja - BMI (kg/m2) prawidłowa masa ciała - 18,5 - 24,9 nadwaga - powyżej i równy 25 nadwaga bez otyłości - 25 - 29,9 stopień I otyłości - 30 - 34,9 stopień II otyłości - 35 - 39,9 stopień III otyłości (ekstremalna) - powyżej i równy 40

Gość adriantyda
asia a ładne masz nogi? napisz? czy wg siebuie masz ladne nogi>? bo mi sie wydaje ,ze coś za chudziutkie. chyba ,ze łydke masz 36 to jest spoko.

Gość oj nigdy aż tyle nie ważyłam
ważę 52kg przy 169cm wzrostu i mam 29 lat i jestem bardzo zadowolona:D

hej...nie zgodze sie ze osoby szczuple sa nimile i wredne.ja osobiscie nie mam problemow z iloscia przyjaciol, a w moim zyciu malzenskim uklada sie swietnie... Osoby puszyste maja kompleksy i dla tego nadrabiaja uprzejmoscia

łydke mam 36, kilka miesięcy temu miałam w udzie 57, ważyłam prawie 63kg- czyli ok 6kg więcej niż obecnie. Teraz moje nóżki mi się podobają.

BMI 17.3 .Dobre te kryteria wymyslaly chyba nasze babki ktore uwazaly ze kobieta powinna miec cialo zeby rodzic dzieci i byc wzorcem kobiety matki-polki, ale to nie te czasy.osoba ktora ma wlasciwe Bmi wg.tych kryteriów jest po prostu przy kosci

inwerso- ja napewno nie uważam się za puszystą, jestem szczupła. A zresztą waga w pełni nie odzwierciedla naszego wyglądu, niektórzy mają cięższe, lub lżejsze kości. Nie można generalizować, że wszyscy chudzi lub grubi są wredni...

Gość
169 cm 58 kg i 30 lat

Gość karolina z holilod
ciociamonka masz super wage.