Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca laskaa

KTÓA Z WAS WAZY 57-60 KILO ????JESTESCIE ZADOWOLONE ZE SWEJ WAGI??

Polecane posty

Gość n.............
widze iga ze jestes straszna zazdrosnica dlatego tak jedziesz po dziewczynach ktore sa szczuplejsze od ciebie bo jak sama napisalas faceci sie ciebie brzydza zastanawialas sie dlaczego moze wcale nie chodzi im o twoj wyglad ale o podejscie do zycia!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kleosina
hej dziewczyny - ja waze 57 kg przy wzroscie 176 cm i jestem zadowolona, bo ostatnio przez bardzo stresujący okres w pracy - mimo ze jadlam wszytsko jak jakis bulimik - leciala mi waga w dól i bylam przerazona jak weszlam na wage i pokazala ona 53 kg.... szczerze - masakra. Rzucilam prace w cholere, przygotowuje sie do examow bo jeszcze zostal mi rok studiow i jem ile wlezie. co prawda chce sie troche poruszac, np rower bo tak bez sportu to niezdrowo.... no ale dzis sie zwazylam i jest 57 kg i jestem szczesliwa. Kiedys myslalam ze idealna waga dla mnie do 55 - gdy wazylam 64 kg..... ale jak mam 57 to ze spokojem mowie, ze do 60 jeszcze chce przytyc . Nie wiem jak inne dziewczyny, ale za duza chudosc powoduje bardzo zle samopoczucie, czuje sie wtedy bezpłciowo totalnie, cycki mi sie wsysają i tragedia :( a teraz widze ze piersi do przodu poszly troche.. jak bedzie 60 kg to wrocą na swoje miejsce. ps. ciezko jest przytyc, mimo ze wydaje sie to latwe, ale nie bede jesc np 10 batonow na sniadanie.

Gość n.............
widze iga ze jestes straszna zazdrosnica dlatego tak jedziesz po dziewczynach ktore sa szczuplejsze od ciebie bo jak sama napisalas faceci sie ciebie brzydza zastanawialas sie dlaczego moze wcale nie chodzi im o twoj wyglad ale o podejscie do zycia!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dietetyczkaaa
asia nie obraz sie ale ja tez sadze ze za bardzo sie odchudzasz:(i uda juz masz za drobne do wzrostu swego.

Gość odp na pyt nie czytając innych
postów. Ja kiedys tyle ważyłam i czułam się ociężała. Wróciłam więc szybko do wagi którą utrzymuje od kilku lat tzn 51 i czuję się suuuuper. Mam 172 wzrostu.

Gość dietetyczkaaa
asia to wyslij mi zdjecie na meila: bambolino24@onet.eu

Gość kleosina
w łydzie mam 37 cm - a w udzie zaraz - 53. nigdy tego nie mierzylam, nie wiem czy to ok czy nie - jak dla mnie ok. mam 24 lata. bardziej bedzie mnie interesowac waga zapewne jak zajde w ciąze i urodze dziecko. poki co nie musze tego kontrolowac. dlatego podziwiam kobiety ktore po ciązy mają piekne sylwetki - bo na pewno jest ciezko o zachowanie wagi .

Gość rybek24
Mam 25 lat i zawsze ważyłam między 56-60 kilo przy 170 cm wzrostu i byłam zadowolona i nawet baaaardzo!!! teraz dwa lata po ciąży ważę 54 kilo a czasami mniej dalej jestem szcześliwa nawet bardziej bo brzuszek jest zawsze płaski bardziej dbam o siebie ale za to tyłek mniejszy, niestety

Gość iga.
Oj nie N.. ;) Panowie którzy mnie poniżają(bądź też ignorują) za wygląd nie mają pojęcia jaki mam stosunek do życia..

iga szczerze- wszystkich tu gówno obchodzi twoje opinia, kobieto ty jesteś psychicznie chora, nie dziwie się że sam twój wygląd wywołuje odruch wymiotny...

Gość n.............
zgadzam sie z asia!!! iga nikogo tu nie interesuje ani twoje podejscie do zycia ani jak cie traktuja faceci!!!!!!!!!!! mam pytanie do rybek 24 jak dbalas o brzuszek po ciazy ja jestem juz 9 miesiecy po porodzie a tam caly czas oponka i maly flak

Gość iga.
Tak tak Asiu. Mniej gówno zamiast ciała to zobaczysz co to znaczy poniżenie i samotność. Chora psychicznie to Ty jesteś. Pieprzysz o tych swoich udach jak mała Julcia o swoich miśkach.

Gość iga.
Więc co głupoty pieprzysz o podejsciu do życia? Jak nie masz o czymś pojęcia to się wcale nie wypowiadaj.

Gość n.............
a dlaczego uwazasz ze asia ma gowno zamiast ciala kobieto ty naprawdfe jestes dziwna zazdrosnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewczyny czy słyszałyście
o czymś takim jak ironia? Bo mi się wydaje, ze iga po was równo jedzie:D

Gość no dobra
jestem i tak najpiękniejsza mam chude rączki chude nóżki piłeczkowy biust zero cellulitu gładką cerę długą szyję zero bioder nic nie ważę nic nie myślę nic nie... nic...

Gość dietetyczkaaa
ASIA JESTES POPROSTU BOSKA..NO SZOK ..MASZ IDEALNE CIALO DZIEWCZYNO..IDEALNE..

Gość iga.
Łojoj N... umiemy czytac ze zrozumieniem? Nigdzie nie napisałam że Asi ciało to kupka ;).

Gość dietetyczkaaa
JAK OTWARLAM TE FOTY TO NIE WIERZE WŁĄSNYM OCZOM..POPROSTU IDEALNE NOGI I BIUST...AŻ ZĄLUJE Z ENIE MASZ WIECEJ FOTEK KTÓE OBEJMUJĄ TEZ TWE ŁYDECZKI..POPROSTU NIE TYJ ANI NIE CHUDNIJ JUŻ .. A JESLI CHODZI O UDA TO NIGDY NIE POWIEM ZE SA ZA CHUDE..SĄ SEKSOWNE..NO SZOK ..SPODZIEWALAM SIE JAKIEGOS PASZTETA NA FOCIE A JAK OTWARLAM TO MNIE ZATKALO.. A JAKIEGO TELEFONU TO ROBILAS?MOZESZ PODAC TELEFON?:)

Gość dietetyczkaaa
a twój brzuch..nie mam słow...idealna talia i brzyszek..jak to to dziewczyno zrobilas?idealne wciecie w talii i bioderka..slicznie wygladasz..

Gość dietetyczkaaa
gdybym miala takie cialo jak ty to bym skakala ze szczescia ale nie mam:(

Gość n.............
iga skoncz nie mam ochoty juz z toba pisac jezeli asi to nie urazilo to ja sie nie wtracam

Gość iga.
Fuj. Kolejny ideał.Asia Tobie to za dobrze w życiu. Ups..chyba je wygrałaś. Idę rzygać.

Gość iga a Ty co masz niefajnego
w sobie? czego nie akceptujesz? za niska jesteś, za wysoka? za duży tyłek? za krótkie nogi czy co?

Gość n.............
kobieto to nie topik dla ciebie idz lepiej rzygac jedziesz po wszystkich laskach bo tobie duzo brakuje!!!!!!!!!!!!!!

Gość iga.
N... też Cię kocham ;).

Gość n.............
no wlasnie co z toba nie tak co cie boli????

Gość iga.
Wszystkiego mi brakuje. Za to mogę sobie jechać. Jechanie po laskach jest niczym intubacja dla zdchającego ;).

Gość sharisse
ja mam 163 cm przy wadze 49 kg , chcialabym byc szczuplejsza.