Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana.

przez kaczyńskich wyrzucą nas z uni europejskiej -

Polecane posty

Gość załamana.

czemu oni są tacy niereformowalni :-(( wstyd na całą europę.......

Gość załamana..
ale wolałabym tego nie sprawdzać......bo pewnie płacilibyśmy ....my..

zalamana - to ironia, bo pewnie wtedy byloby gadanie ze to nie ich wina i ze chceili dobrze :O zalosni sa, ciekawe czy ci co na nich glosowali, nadal sa zadowoleni :D nawiasem, ten pierwiastek caly wcale nie jest taki dobry przy obecnym rzadzie :O

To fajnie bo utrzymany zostanie 7 procentowy podatek VAT na usługi gastronomiczne :) od 2008 roku w restauracjach jemy drożej :)

Gość tamtaramtam
sram na Unie :o spóźniłem się z pracy i mi cc przepadło :( gdybym przyszedł 10 minut wcześniej byłoby ok 😡

Gość załamana..
zastanawiam sie kiedy wpadną po mnie antyterroryści ;-)))

Gość nie przesadzajcie

Gość załamana..
a wiesz co to jest kompromis??? bierzemy tylko z uni nie dając w zamian nic... czy to jest powód do dumy??????

Gość załamana..
i nie jest dla ciebie dziwne że jesteśmy w tej walce sami?? czy inne państwa nie chcą bronic swoich interesów?? może rozumieja ze to tylko może zaszkodzić

Gość kaczyńscy kaczynskimi
cały sejm TAKI mądry

Gość za pierwiastkiem są inne kraje
tylko naród jest tak przeciw sobie, że tego nie chce widzieć

Gość ale jak się słyszy ograniczone
przekazy w mediach - to potem się ma takie właśnie zdanie. czasem trzeba pomyśleć i osenić samemu a nie powtarzać coś czego się nie rozumie :O

Gość polska jest durna
da się zastrzelić za bezpieczeństwo ameryki da się sprzedać dla bezpieczeństwa niemców wszystko przeciw sobie :O

Gość
mam pytanie:dlaczego ktos kto NIC kompletnie nie rozumie zaklada topick z calkowicie chybionym twierdzeniem,wolajac glosnym lamentem do sobie rownych duchem? Czy twoim zdaniem Polska ma wciaz przyjmowac (tak jak twoi idole z SLD/PO ktorzy niczego nie negocjowali,a tylko skladali podpisy pod tym co inni ustalili a co bylo korzystne jedynie dla nich )? warunki jakie proponuja Niemcy,Francuzi iAhglicy?To sa trzy najwieksze panstwa w unii ale to nie znaczy ze reszta ma wykonywac ich woleNie rozumiesz tego?My nie wstepowalismy do unii niemieckiej,tylko Europejskiej...

Gość niebieskooookaa22
yagon zgadzam się w całej rozciągłości

Gość ale jak się jest karmionym
papką, to papką się jest :O i się boi potężnych niemiec. Oni tupną nóżką a bezwartościowi polacy zesrają się ze strachu i będą przytakiwać, bo niemcy potężnę grzmią :O Niemcy ustąpią :) Trzeba czasem do innych mediów sięgnąc niż nasze propeowskie śmieci i katolickie modlitewniki polityczne. Niemcy ustąpia i Polska wcale źle na tym nie wyjdzie.

hellishbloodystorm -> Mało czytasz - myslisz kategoriami bezspośredniego rozumowania. Polska gastronomia sciągneła sporo turystów do naszego kraju - na rzecz jedzenia smacznego i taniego (taki efekt czech bo u nich jest browar tani). Aby poradzić sobie z powszechnie spadającym udziałem dużych fast foodów w rynku polskim - głownie z kapitałem zagranicznym i zniechęcić turystów zagranicznych do odwiedzania naszego kraju posatnowiono nam przypier. VAT 22 %. Nie dotyczy to naszego społeczeństwa. Bardzo rubo się mylisz - każy Twój wyjazd na wczasy lub nawet na weekend do innego miasta, kurortu będzie cię kosztował więcej bo własiciele gastronomiczni prowadzący biznes kompleksowy (hotel, lokal gastronomiczny, sale weselne) wrzucą sobie róznicę wynikającą z zakupu surowców 7% a sprzedaży 22% w Twoją kieszeń. To skutecznie przyblokuje branżę i jej rozówj a co za tym idzie spowolni rozwój rynku rolnicznego który na braku tej róznicy (w symbiozie z rynkiem gastro) korzystał. Wiem że większości to niedotyczy Polaków bo siędzą w Irandii i cieszą się że kupili sobie komputer w brytyjskim Media Markcie. 🖐️

Gość dlaczego inne kraje
wielkosci Polski nie popieraja systemu pierwiastkowego ?

Gość patrzcie się zawsze
na innych, patrzcie się na innych i nigdy nie miejscie swojego zdania :O Bo to na Polsce się odbije najmniejkorzystnie!

{ mam pytanie:dlaczego ktos kto NIC kompletnie nie rozumie zaklada topick z calkowicie chybionym twierdzeniem,wolajac glosnym lamentem do sobie rownych duchem? } W tym wypadku autor powyższego cytatu musi się po prostu przyzwyczaić. Takie i temu podobne topiki są obowiązującą tu normą. A z drugiej strony może założył/ła po to by zrozumieć.

Gość czesi popieraja polske
wiec jak polske wyzuca z unii to mozemy stworzyc unie z czechami bedzie UNIA POLSKO-CZESKA :D

Gość teraz to juz dupa..
tak narzekacie na nich a kto wybrał na prezydenta jednego z nich? Tak szczerze to gorzej być nie może, nie umiem patrzeć na tych d...., za każdym razem gdy ich widzę to mam dość, momentalnie przelanczam kanał, gdy ich wiedzę to czuje obrzydzenie, a gdy słyszę to mnie aż ściska ze mamy takiego re prezentera kraju co ani nie wie jak sie w danej sytuacji zachować, co powiedzieć!

Gość
teraz to juz dupa-przeczytaj kilka wersetow z Lenina.To cie powinno uspokoic.