Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfd

Mam fioletowe włosy ----- O Boże !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fdfd

własnie zastosowałam fioletową płukankę,aby poprawic sobie kolor blondu :o wlałam 1/3 nakrętki do 3 litrów wody - efekt fioletowe włosy I co teraz ?? :o :(

Gość fjksdgjkfhejks
masz problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dziewczęca
Zadzwoń dp Michała Wiśniewskiego, może da się to obrócić w sukces. Ale najpierw musisz przedstawić zaświadczenie od ginekola, że możesz rodzić dzieci.

Gość autorka tego
dobre

Gość fjksdgjkfhejks
wlasnie pasowalibyscie do siebie pod wzgledem koloru wlosow

myj, myj i jeszcze raz myj włosy. tez tak kiedyś zrobiłam, po kilku myciach fiolet trochę zejdzie. Także bedzie dobrze. Szampon na łupież pomoże np. hed&schouders, bo przez niego kolor blednie. a na przyszłość nie stosuj juz tycg płukanek, lepszy jest szampon wella do siwych włosów, taka czarna bulelka z fioletową nakrętką. Kosztuje 20zł ale jest mega wydajny. W rosmanie jest też jego rosmanowy odpowiednik, skład niby ten sam, ale nie stosowałam więc nie oceniam. No i cena 2 razy niższa

Gość fdfd
ale jesteście dowciapne :o :(

no niestety zawsze znajdą się jakieś kretynki które wszędzie trzy grosze muszą dodać. Mam nadzieję że mycie pomoże, ja miałam pasemka więc tego fioletu tak dużo nie było

musisz myc-innej rady nie ma,zreszta czego sie spodziewalas po fioletowej plukance??:O nastepnym razem zrob najpierw probe na jakims pasemku-a teraz idz plukac wlosy

Gość fdfd
no ale przeciez ona jest do poprawiania włosów zzółkłych :(

Gość ok ta filoetowa płukanka
likwiduje żółty odcien włsó ale moze tez spowodować,ze włosy zrobią sie filetowe:-o

Gość fdfd
oki a czy ona zejdzie całkowicie ??

Gość Ewela.
Prosze was o pomoc w czoraj zawarbowałam se włosy na głęboki burgund szaponetką z joanny miał wyjść ciemny odciń fioletu ale wyszedł jasny fiolet z różowym i co mam teraz zrobić!!!! Pomuszcie mi proszę

Gość vivikkaaaa
rumianek polecam.

Cytryna, cytryna i jeszcze raz cytryna! Kiedyś miałam włosy niemalże białe jak mleko, później mi ściemniały i zrobiły się popielate.. Chciałam pomalować na platynowy blond, a wyszły fioletowe;/ Szampon rumiankowy i woda utleniona dały niewielkie efekty, a nie mogłam przecież chodzić przez 2 tygodnie z fioletową głową.. Wycisnęłam więc cytrynę, zmoczyłam włosy i umyłam je mieszając odrobinę szamponu rumiankowego z sokiem.. zostawiłam na jakieś pół godziny, później zmyłam, a jakąś godz. później powtórzyłam to, ale tym razem zostawiłam na włosach na godzinę, co jakiś czas nakładając trochę wyciśniętego soku na głowę.. Efekt? W ciągu jednego dnia pozbyłam się fioletowego odcienia;) Włosy wcale nie są żółte, a nawet jeśli byłyby nieco złotawe to wolałabym takie niż fioletowe, w końcu z takimi można już coś zrobić.. Jeśli ktoś nie będzie zadowolony po prostu pomaluje je na inny kolor.. Jedyne co można zarzucić to trochę wysuszone włosy, ale przy odpowiednim szamponie i odżywce (np. Nivea) wracają do normy góra po 2 umyciu:)

Gość kraterka
fioletowe włosy są fajne ; p

Gość Gość

Proszkiem do prania schodzi kolor fioletowy bez problemu !!! 🙂