Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sciany podlogi i stoly

Dostalam, dostalam prace!

Polecane posty

Nareszcie! Dziewczyny da sie! wierzcie mi da sie znalezc normalna prace bez znajomosci!

Stoje na ulicy i sprzedaje gazete wyborczą:)

Gość Ale robota ja piorkuje

Rzadna praca nie chanbi nie?

Gość scieny podlogi i stoly
Dwa poprzednie posty nie sa moje. Wiec dostalam ta prace. Bede pracowala w biurze. Jestem bardzo zadowolona. Takze mozna ddziewczyny znalezc prace.

Gość a co w tym biurze bedziesz
robila

Gość transwestytka
pewnie przepisywala felietony do gazety wyborczej :D

Gość ssciany podlogi i stoly
Dobre to z ta wyborcza:) Pisze to tylko po to by podniesc na duchu zalamanych. Jeszcze tydzien temu sama bylam zalamana brakiem pracy i nie wierzylam ze mozna cos fajnego znalezc. A jednak mozna.

Gość to swietnie ale napisz
jakiemasz warunki : czas pracy, obowiazki , pensyja ;-)

Gość transwestytka
ja pracuje w Fakcie dodatkowo robię loda męskiej części redakcji :O

Gość transwestytka
gratuluje :) satysfakcja znalezienia pracy bez znajomosci jest wieksza

Gość ssciany podlogi i stoly
Wiec niedawno sie obronilam. Bede pracowala od pn-pt po 8h. Weekendy wolne. Jesli chodzi o kase to zobaczymy na umowie ale w czasie rozmowy powiedziano mi ze 1500 na reke. Jak na pierwsza prace po studiach i to bez znajomosci mysle ze nie najgorzej co?

Gość psiotaczarna
nie no nie najgorzej, a ile razy będziesz dawać ?

Gość superrr a co bedziesz
tam robic?

Będę wypinać pupkę do prezesa

Gość jak sie udalo
napisz cos wiecej tez bym chciala w biurze pracowac

Gość psikutaczarny
skąd jesteś ? już cie biore

Gość Obudzona
Ja też znalazłam pracę i wielką radość i podekscytowanie odczułam, zwłaszcza że jestem po ciężkiej kilkuletniej depresji, miałam też fobię społeczną, więc fakt że pracuję jest naprawdę cudem, w moim przypadku, bo już nikt we mnie nie wierzył że wyjdę na prostą, Ja też. Pracuję 8 h dziennie, od pn do pt, w biurze nieruchomości, wypłata może nie WIELKA ale dla mnie są to duże pieniądze, wcześniej żyłam z renty po ojcu - 630 zł i nie narzekałam a teraz mam 1500 zł na rękę, praca bez znajomości i to w małym mieście, dodam że nie ukończyłam studiów, studiuję wieczorowo, 4 rok. Jest to dla mnie ogromny sukces. Praca na miejscu, jezdze sobie rowerem, z bananem na twarzy, ludzie w pracy kapitalni, przez co atmosfera tez. Trzeba uwierzyc w siebie, Ja mam 25 lat i to moja pierwsza praca ! Udalo sie, myslalam ze juz do konca zycia nie stanę na nogi. Tylko dziekowac sobie i opatrznosci, bo nikt we mnie juz nie wierzyl ...

Gość Obudzona
Ja też znalazłam pracę i wielką radość i podekscytowanie odczułam, zwłaszcza że jestem po ciężkiej kilkuletniej depresji, miałam też fobię społeczną, więc fakt że pracuję jest naprawdę cudem, w moim przypadku, bo już nikt we mnie nie wierzył że wyjdę na prostą, Ja też. Pracuję 8 h dziennie, od pn do pt, w biurze nieruchomości, wypłata może nie WIELKA ale dla mnie są to duże pieniądze, wcześniej żyłam z renty po ojcu - 630 zł i nie narzekałam a teraz mam 1500 zł na rękę, praca bez znajomości i to w małym mieście, dodam że nie ukończyłam studiów, studiuję wieczorowo, 4 rok. Jest to dla mnie ogromny sukces. Praca na miejscu, jezdze sobie rowerem, z bananem na twarzy- o takim :D, ludzie w pracy kapitalni, przez co atmosfera tez. Trzeba uwierzyc w siebie, Ja mam 25 lat i to moja pierwsza praca ! Udalo sie, myslalam ze juz do konca zycia nie stanę na nogi. Tylko dziekowac sobie i opatrznosci, bo nikt we mnie juz nie wierzyl ...

Gość znam te układy
takie gadki że masz pracę w biurze bez znajomości to możesz przedstawić koleżankom a nie nam

Gość Obudzona
A wiecie jak znalazłam pracę ? Z ogłoszenia na tablicy w moim mieście, mam je do tej pory, niepozorne ogłoszenie i najlepsze jest to że urwalam przed ostatni "jezyk" Niech mi ktos napisze, ze to nie cud, to go kopne w dupkę

Gość Obudzona
przedostatni

Gość psikutaczarny
to nie cud :D

Gość Obudzona
Jak cie spotkam to cie kopne ;) :P

Pracy szukalam przez internet. Na popularnych portalach z ofertami pracy. Wysylalam sporo cv. Pracy szukalam od poczatku roku ale intensywniej po obronie. Na rozmowe poszlam na luzie i poszlo dobrze. Teraz bede zajmowac sie prowadzeniem biura. Nie chce wdawac sie w szczegoly ale praca wydaje sie fajna. Generalnie fajna atmosfera tam panuje. Wiec jesli szukacie pracy wysylajcie mnostwo cv i na rozmowie badzcie na luzie.