Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrew_no1

była sobie miłość.......

Polecane posty

Dzisiaj nawet rozmawialam z Blazejem i co sie okazalo? Ze masz kogos... :O Jak nie bylo mnie w Polsce dzwonilam po straceniu kontaktu z Toba do Ciebie - nie bylo Cie, ale nawet nie oddzwoniles. Nic!!!!!! Wiec okej! Niech tak bedzie! Niech tak zostanie!!!!!

I pamietaj jedno - nie zyj dniem nastepnym a dzisiejszym... zrob dzisiaj to co masz zrobic jutro... Ciesz sie dniem obecnym i bierz z niego wszystko co najlepsze pelnymi garsciami!!! Taka moja mala rada :) ps. ale sie ciesze ze juz nie ma tego zabojcy :P moj kot bedzie w koncu bezpieczny!!! :D

wiem, ze sie cieszysz z jego smierci, ale to tylko zwierze (psy rasy kaukaz maja taka nature) i nawet takiej bestii szkoda bylo, sam mialem lzy w oczach jak widzialem jego bezradnosc przy wstrzykiwaniu trucizny, on akceptowal tylko swoje \"stado\", to byl pies z \"jajami\", a ze ugryzl tego goscia, to nie jego wina, po co otwieral sobie sam brame, nie wchodzi sie do kogos na podworze jak nikt nie otwiera, tym bardziej ze tabliczka jest ostrzegawcza z napisem: uwaga jestem przy bramie w 5 sekund!!! i to rzeczywiscie sie sprawdzilo.

Gość muszę Was chyba
zmartwić. Iskry między Wami lecą ;)

i po co te nerwy zaraz?? ja tego psa nigdy nie lubilam i nie polubilam. zagryzal koty!!!! jedyne zwierzak o ktorym zle myslalam i Ty dobrze o tym wiesz!

wiem, ze twoje koty, sam je tez pokochalem i smutno mi bylo z tego powodu, poprostu kazdego zwierzaka szkoda, a tym bardziej jak sie troche czasu z nim przebywa co nie??

pamietasz, ze oprocz innych moich ulubionych piosenek byla wazne, by potrafic czynic dobro, wazne by.....

Gość Lawendaaaaaaaa
Andrzeju! Dobro, ale nie dawac sie wykorzystuwac czy manipulowac tak aby pewna baba miała korzysc oh Andrzeju! pamietgasz 2001/2002|? i jej zachowanie? dawałes tyle, nie brła nic. ale potem nie mogla scierpiec ze nie bedzie z facetem z 1 stron gazet:P sł;awnego cwane babsko sława jak miod i konto:)

odpowiedz czy jestes z zakiem???, ps ja tez za szybko pisze bo mi wyskakuje ze minuta jeszcze nie zdazyla uplynac

a Ty jestes z nia? bo slyszalam ze czesto i gesto sie spotykacie... to szczegol ze tu na forum klamiesz :O chyba chodzi Ci o Dzaka a nie zaka....

nie no plakac mi sie chce 😭 dlaczego to ciagle wyskakuje jak minuta dawno minela!!!!! po pierwsze to Ty mi nie odpowiedziales na moje wczesniejsze posty tylko od razu zaczales pisac o psie, po drugie omijasz moje pytania jesli chodzi o nia, po trzecie dzisiaj dopiero zeszlam sie z Dzakiem. Ale wiesz jak bywa... chociaz jestem szczera, w przeciwienstwie do Ciebie!!!!!

milczeniu dajesz odpowiedz, ze tak. Ps ja z nikim nie jestem, najwyzej spotkam sie po kolezensku i nic wiecej, jakos nie potrafie sie tak szybko zakochac, nie potrzebuje teraz \"szybkich ramion\"

Gość doO
nie lepiej sie spotkac sie i wyjasnic sobie wszystko nic prac brudny na forum?

formy nie stracilam :P to cafe mnie denerwuje!!! wiesz co ci powiem? doczekalam sie mojego pieknego telefonu!!!!!!! wiesz jakiego :)