Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrew_no1

była sobie miłość.......

Polecane posty

co jak co, ale ja dziewcinki nie zdradziłem, natomiast jej zdrada mnie bardzo boli, przezywalem to, nie wyobrazalem sobie dalszego zycia, ale czas zrobił swoje, po roku mozna jakoś z leksza wyrzucic to z pamieci, ale blizna pozostaje, juz nie jestem tym jedynym.................

Gość fgvdvc
to o nia walcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrob cos!!ona mysli inaczej niz ty!!!!!sam widzisz co tu pisze!!!!idz do niej pogadaj !!!!czemutego nie zrobisz!!kup kwiaty i idz!!

chce dla dziewcinki jak najlepiej, jak jej dobrze z dzakiem to zycze im powodzenia, mam nadzieje ze sam kiedys znajde te jedyna, ale na pewno teraz nie potrzebuje zastepstwa

Gość fgfr
gdybys ja tak kochal to bys walczyl a nie siedzial na dupie i pozwolil jej odejsc spokojnie i byc z innym..

po pierwsze - nie spotkales sie z nia tylko raz, bo sam mi nawet przez telefon wykrzyczales ze nie masz zamiaru skonczyc tego na jednym spotkaniu! I dobrze wiem, ze tak wlasnie bylo. po drugie - nie zdradzilam Cie. To bylo pol roku po naszym rozstaniu. Co ja mam powiedziec jak Ty po dwoch tygodniach?? Fajnie tak wywlekac takie sprawy na forum publicznym? I po co To? po trzecie - zerwales kontakt na pewno nie z tego powodu co napisales! i nikogo nie potrzebowalam do szczescia! Bylam sama i mi bylo naprawde dobrze! Uciekalam przed nim tak jak i przed Toba! po czwarte - nie martw sie, w koncu znajdziesz ta jedyna, wysniona kobiete i wtedy cafe nie bedzie Ci potrzebne. Ale mnie wkurzyles jak zaczales pisac TU o takich sprawach, ale to szczegol, pisz dalej. Ja juz sie nie udzielam. Pa

Gość uppupp

Gość Słonko 40
ile Ty masz lat Andrzeju?

Gość 67ut6y

Gość jkl.jj.