Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrew_no1

była sobie miłość.......

Polecane posty

Gość doO
nie lepiej się spotkac i porozmawiać niz prac brudy na forum *** Sorki za błedy:P

nie, nie chce zeby cokolwiek sie znowu zaczelo. teraz juz za daleko to wszystko idzie... zacznie sie gg, smsy, telefony, spotkania. nie! masz swoja kolezanke.

tak naprawde to nie chcialem miec pozniej kontaktu, bo myslalem ze tak bedzie lepiej, w koncu wmawialas mi ze i tak nie jestesmy razem, a po powrocie wyjedziesz i bedziesz zyc po swojemu

Andrzej to Ty juz pozniej bardziej nie chciales miec kontaktu niz ja wiec nie rozumiem o co Ci teraz chodzi????

skasowalem, bo nie chcialem zeby mnie korcilo pisanie do ciebie, ale to i tak jest silniejsze, bo nie jestes mi obojetna, naprawde ja chce twojego szczescia, szkoda tylko ze to musi bolec!!!!

no to jak skasowales to niech tak zostanie. ps. co zrobiles z moimi perfumami? bo z checia bym je teraz odkupila :)

balem sie tez tego, ze sie z nim zejdziesz nawet jak bedziemy utrzymywac kontakt, przeciez zawsze z nim utrzymywalas kontakt, a wtegy by to jeszcze bardziej bolalo, naprawde przerabane, tak blisko a tak daleko, chcialbym z toba jechac na ten basen i cieszyc sie

Gość doO
ludzie...czytam Was.. i mam wraznie, ze jest , są w was jeszcze ostatki milosci. Moze lepiej spotkajcie sie...macie jeszcze spore szanse na to aby byc razem... aa...ale to tylko moje skromne zdanie

a perfumy mam, nawet mialem zamiar dac lukaszowi, zeby przekazal tobie, nie musisz ich odkupowac, powiedzmy ze to prezent od znajomego

mi to sie marzy jeziorko a nie basen! w ten weekend zawitam nad woda :) a slyszalam ze Ty juz byles i to pewnie z nia...

jakby to byl prezent to bys dawno dal Łukaszowi a ze tego nie zrobiles to je odkupie. i tyle. a blyszczyk tez masz?

tez bym jechal nad jezioro, ale w normalny dzien to nie ma jak, zostaje sobota albo niedziela, jak tylko bedzie goraco to trzeba jechac, ps to pewnie z dzakiem jakis domek sobie wynajmiecie... jak sie robi taka zniesmaczona minke??? bo w tym miejscu bym ja wstawil

i pomyslec, ze sobie robilem kaloryfer dla ciebie, pot ze mnie cieknie praktycznie dzien w dzien, trzeba zwolnic tepo, bo widze ze rozstepy sie mi robia na klatce

bylem z mf i z kapusiem (Marcin), jego zona tez wyjechala , jechal nad wode z malym, ale oczywiscie jak wyjechalismy do slonce przestalo swiecic i zaczal padac deszcz

widzialas mnie wczoraj jak jechalem??? bo ja ciebie zobaczylem, a pozniej tu juz nie moglem normalnie cwiczyc, ciagle tylko mysli w glowie, ty pewnie tak nie mialas

jak blazej mi powiedzial, ze kazalas mnie pozdrowic to doslownie jak dojechalismy do konina to dzwonilem do ciebie, ale nie odbieralas, moze to i dobrze, chociaz ty badz twarda

jakie mysli?? tak, widzialam... akurat wyszlam na dwor odlac olej z patelni bo mi sie za duzo nalalo a robilam jajecznice z pomidorkami, mniam mniam :) az sie glodna zrobilam!!!

aaaa to Ty dzwoniles... bylam na lakach z psami. Sama!! Tego telefonu nie wzielam (teraz mam dwa ^^) :) lezalam na trawie i myslalam o wszystkim... az mnie komarzyska pogryzly i musialam sie podniesc i isc do domu...

ja jakos senny nie jestem jak pisze z toba (poprostu masz mnie juz w pompie, ty tak potrafisz, teraz w koncu jest twoj dzak), ja juz nie bede wam wchodzil w droge i psul wielkiej milosci, ktora zabila nasza milosc 6 letnia, ok przekaze lukaszowi perfumy i blyszczyk, trzsymaj sie cieplo i badz z nim szczesliwa, ja juz naprawde nie chce zebys z nim sie rozchodzila, badz mu wierna w przeciwienstwie do mnie

Gość ale bzdury ludzie piszą
beznadziejni jesteście obydwoje. :P

mialam isc spac godzine temu ale zaczelam z Toba pisac, wiec jakby nie bylo godzine mnie przetrzymales... i jeszcze jakies wrzuty no!!! i nie pisz ze mam Cie w pompie...

Gość kurna
bardzo beznadziejni marna prowokacja!