Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

llllonallll

zdrada

Polecane posty

wiem wiem... pewnie juz nie jeden raz tu o tym pisano... ale widac to temat dośc częsty i powszechny... no wiec zdradził mnie.. powiedział mi to w złości.. mówił ze załuje i ze najchętniej by o tym zapomniał.. ze zrobił to bo juz mu tego(sexu) brakowało( dodam ze mieszkamy daleko~200km~od siebie)... nie wiem co zrobić.. za kiazym razem jak pomysle ze całował i pieścił inną to mi sie zbiera na płacz... byliśmy ze sobą prawie 10 miesiecy... proszę napiszcie czy którejś z was wogóle udało sie o tym zapomniec i wybaczyć?? czy warto??

moim zdaniem nie da sie zaomniec, mi przynajmniej by sie nie udalo dlatego gdyby juz ktos mi cos takiego zrobil to odeszlabym. Inaczej bym mu to wypominala na kazdym kroku, taka juz zolza ze mnie :)

Gość jezeli tak mu brakuje sexu
to jaka masz pewnosc, ze kolejny raz tego nie zrobi, nie wiesz co cie z zyciu czeka, czy nie bedziecie mieszkac osobno, czy nie bedzie wyjazdow sluzbowych. Bedziesz w ciazy, nie bedzie mogli sie kochac, ani po porodzie.. I co wtedy? Znow to zrobi?

Gość a ja tak...
olać :)

własnie tego sie boje... ze to sie powtórzy...a najgorsze ze pare dni wcześniej siego o to zapytała... rozmawialiśmy o zdradzi i powiedział mi ze on nawet nie myslał o tymmm ze moge mu wierzyć albo nie, ze nie zalezy mu zebym w to wierzyła ale on wie że nie zdradzi...a ja k kropce jestem.... muszę z nik pogadac i to już tak na seria!!!! inaczej bede miała ciągle wątpliwości.. ale dzięki za rade..

Gość Pani_Swojego_Pana
zdradził raz..wybaczysz...zdradzi drugi raz. Nigdy w życiu nie wybaczę zdrady! NIGDY!!

no ale ja własnie na odległośc nie potrafie podjąc decyzji... muse go zobaczyć... zobaczyc jak bedzie o tym mówił... po prostu wtedy dopiero bede miała pewność i nie bede sie przynajmniej zadreczać co by było gdyby...

Gość nad czym
ty się jeszcze zastanawiasz...zdrady się nie wybacza... i ty go jeszcze kochasz....nierozumiem...ja to bym go od razu w dupę kopła...

widać sie różnimy... jakos tak nie umiem... może musze sie na włąsniej skurze przekonać... ale wiem ze już nie jestem taka sam... zmieniłam sie.. powstała jakaś skorupa.. więc cos czuje ze nie uda mu sie jej przebić... ale musze z nim pogadać... nie chce miec potem do siebie pretenjil... chcę poznać całą prawde..

Dokladnie! Nie jestescie malzenstwem wiec nie masz zwiazanych rak..przynajmniej nie na tyle bys sie musiala gleboko zastanawiac co dalej... Prosze Cie- nie badz naiwna i zerwij z nim. Mieszkacie daleko - wiec przypuszczam,ze nie widzicie sie za czesto. Dlatego nie placz, nie rozmyslaj i nie analizuj. Sprawa jest niestety prosta - zrobil to raz -moze zrobic kolejny. Szkoda Twoich lez i zlamanego serca. Powaznie...kopnij go w sam srodek d....

Gość nad czym
tylko dobrze przemyśl swoją decyzję...bo wiesz mówi się że jak ktoś raz zdradzi,zdradzi i drugi raz...możesz czasem zmarnować sobie przy nim życie żyjąc w niepewności czy to się powtórzy czy nie

Gość nad czym
jesteś jeszcze pewnie młoda...znajdziesz jeszcze tą drugą połówkę a tego zdradzacza zostaw....szkoda życia dla niego..on nie jest wart twoich łez..nie jest nic wart...według mnie taki facet to totalne ZERO

już nie wiem... nie wiem co mam myslec i czego chce... momentami chciała bym go tak bardzo zranic zeby wiedział co ja teraz czuje... a momentami chciała bym o tym zaomnieć i zyc jak kiedys... jetem chyba jakaś chora...nienormalna...;/

Gość do llllonallll
e ...:o

z rozmowy i spotkania chyba nie zrezygnuje... a potm zobaczymy co bede czyła... wiem ze on nie bedzie chciał gadac... ale jak mu zalezy to wyjścia miec nie bedzie.. do ostatniego momentu sie nie dowie co mam w głowie... ale chyba to koniec.. tak powoli i z bólem moje serce sie leczy.. znajde innego... nie on jeden na świecie.. pożałuje..!!

Gość zdradzic po 10 miesiacach
a jak wpadl z tamta? albo cie czyms zarazi?wzielas to pod uwage?

ale powiedzcie mi... skąd sie biorą takie baby które zgadzaja sie na sex z zajętymi?? rozumiem.. one maja to głeboko w dupie ale czy nie myslą o tych co są zdradane?? gdzie tu solidarnośc?? same sobie wbijamy nuż w plecy!!..

Gość śmaknaopak
większość zgadzajacych sie na seks z zajetymi pojecia zielonego nie ma o ich zajetosci. faceci to swinie.

Powiedzial, ze mu nie zalezy na tym, bys mu uwierzyla, ze juz Ciebie nie zdradzi... No, skoro TAK stawia sprawe, to nie zawracaj sobie nim glowy. Skoro facetowi nie zalezy na Twoim zaufaniu, na odzyskaniu tego zaufania, to PIES MU MORDE LIZAL. Szkoda Cie dla takiego \"cfaniaczka\".

też tak coś czuje... bo po co mieli by byc szczerzy?? przeleca taka i potem zegnaj.. a jak znowu mają ochote to znajduja nową...

nie nie... to ze mu niezalezy to mowił mi zanim dowiedziałam sie o zdradie... to była forma zapewnień.. ze moge nie wierzyć ze mnie nie zdradzi ale ze on to wie i jest tego pewien.. ze on sam jest pewien ze mnie nie zdradzi.. takie chyba głodne kawałki ;p a ja wierzyłam... słyszałam to co chciałam słyszeć..

Gość wiesz jak facet kocha
to nie zdradza choc byscie bardzo dlugo mieszkali daleko od siebie. To chyba nie jest ten jedyny dla ciebie, znajdziesz takiego co jest ciebie wart.

nie wiem.... metlik.. po prostu mętlik... ale coraz bardziej jestem pewna ze go nie chce... ze chce czuc sie pewna.. kochana.. ze chce byc jedyna..

Gość kazda kobieta chce byc jedyna
powiem ci tak: mieszkalam 200 km od swojego chlopaka przez 2 lata i w tym czasie on nigdy nie zawiodl mojego zaufania, teraz jestemy malzenstwem. Gdyby to zrobil NIGDY bym z nim nie zamieszkala, nie wyszla za niego. Ale zrobisz jak zechcesz.Tyllo czasem szkoda zmarnowanych przy takim kims lat, mlodosci, zycia...

ja już nic nie wiem..... zgłupiałam.... chce go!! jest, no był, kochany.. czuły.. taki jaki powinien być.... a teraz... kocham go takiego jaki był i nie wiem co sie stanie jak go zobacze... chyba sie po prostu rozpłaczę.. i zobaczymy.. nie chce robić nic zego mogła bym załowac.. ale nie che być wiecznie zdradzana..

Gość to z nim badz
tylko potem nie placz,ze zmarnowalas kilka lat,a on cie zdradzal, bo bez sexu mu trudno wytrzymac.

Gość wlasnie ty wiec po co sie
radzic jak i tak chcesz uczyc sie na swoich bledach? Twoje zycie, twoja sprawa.