Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebd

On jest nizszy. . .

Polecane posty

Gość bebd

Jestem z facetem ktory jest nizszy ode mnie. nie jest to wielka roznica ale jednak widoczna. czy ktoras ma tak samo? marze o zalozeniu butow na wysokim obcasie ale niestety.....

Gość ja mialammm
przez 2 lata faceta nizszego od siebie i to sporo:) i nam to nie przeszkadzalo, fakt problem byl z butkami :)

Gość rafia
mój jest niższy o 2cm, zależy mi na nim, więc staram się o tym nei myśleć i noszę buty na małych obcasikach a jaka róznica jest między wami?

ja mam szczęście do niższych facetów :-) wcześniej byłam z facetem 1,5 roku i on był niższy 7 cm a teraz jestem z facetem o 2 cm niższym i w przyszłym roku bierzemy ślub :-) nie uwierzę, że ktoś powie, że to nie przeszkadza w ogóle!!coś jest w nas szczególnie w kobietach czasem w podświadomości, że chcemy być te mniejsze - jasne w związku nie jest to ważne i przeważnie nie zwraca się na to uwagi ale przychodzą chwile gdy się o tym myśli :-) pozdrawiam

Gość a ja tak...
ja bym nie mogla byc z nizszym facetem :o

Gość Pani_Swojego_Pana
Ja jestem bardzo wysoka i zdarzało się, że spotykałam się z mężczyznami kilka cm niższymi ode mnie. Mi to nie przeszkadza, ale ludzie dziwnie patrzą. Teraz mój mężczyzna jest równy ze mną, jak założę szpilki, to niestety jestem wyższa. U kogoś mi to nie przeszkadza i nie razi, ale ja jakoś nie mogę się przełamac:/

i właśnie dlatego osobniki płci męskiej 170 cm (chociaż lepiej było by 180 cm) i mniej powinny pozostać samotne... bo przy nich to każda dziewczyna się sfrustruje że nie może chodzić w obcasach

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAaa

co za głupoty wygadujecie?? Wzrost ma być powodem dla którego mężczyzna powinien pozostać samotny, nie tworzyć związków?/co za brednie?? skąd wy się ludzie urwaliście :-)

Gość A ja mam 1700 mm
i do tego jestem chudy a i tak mam dużo koleżanek :)

Gość A ja mam 1700 mm
Ale fakt faktem, nawet gdy facet mniej urodziwy a wysoki to ma większe powodzenie...tak to już jest :)

Gość aaa aaaa
kolezanki mozesz sobie miec, ale czy ktoras z nich widzi w tobie faceta do zwiazku? Watpie

Gość A ja mam 1700 mm
Hehe, akurat z tym nigdy nie miałem problemów :)

Gość A ja mam 1700 mm
Dopóki nie zrozumiesz w czym naprawde twki Twoj problem dopóty bedziesz nieszczesliwy (?!) :) Ja jestem chudy i mały i co z tego? Siła tkwi w psychice i podejsciu do zycia...

do A ja mam 1700 mm Ty jesteś kobietą, udającą małego i chudego chłopaczka, żeby tylko pocieszyć takie potworki jak ja. na nic Twoje wysiłki moje przekonanie o tym że jestem do niczego (nie tylko z powodu wzrostu) nie zmieni nikt ani nic.

Gość A ja mam 1700 mm
No wiesz zdjecia Ci swojego wysylac nie bede :P A wy dalej swoje...Tzn ja was rozumiem, chyba sam taki bylem (?) ale to mozna zmienic...mowie o nastawieniu do wszystkiego!!!!!

Gość aaa aaaa
"do A ja mam 1700 mm Ty jesteś kobietą, udającą małego i chudego chłopaczka, żeby tylko pocieszyć takie potworki jak ja." albo jest facetem, ktory chcialby miec powodzenie i dlatego pisze takie rzeczy ;) facet zarowno niski i/lub chudy (nawet jesli ten chudy jest wysoki) maja bardzo male szanse na kobiete. One wola wysokich i umiesnionych.

Gość aaa aaaa
Jest jeszcze jedna mozliwosc. Masz powodzenie, ale wsrod bardzo brzydkich dziewczyn. Na pewno ladna i szczupla dziewczyna na takich nie poleci.

Gość A ja mam 1700 mm
No jasne że wolą tych wysokich itd... przeciez nie mowie ze jest inaczej !!!!!!!. WIdze ze w kazdym wpisie ktos węszy jakis podstep za kazdym razem:/ dziwne to...Ok no to powodzenia!

Gość A ja mam 1700 mm
Zdziwiłbyś się chłopie.

Gość A ja mam 1700 mm
Z takim biadoleniem a pewno nie masz szans :)

Gość aaa aaaa
kto by chcial byc z brzydka? Juz wole byc sam, niz byc z kims, kto mnie nie pociaga fizycznie

Gość aaa aaaa
chociaz wysoki wzrost tez o niczym nie swiadczy. Np Tomek (niektorzy wiedza, o kim mowie ;) ) ma chyba 1.90 a tez nie ma dziewczyny.