Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmm....123

Dostajecie Ubranka Po Rodzinie ????

Polecane posty

Gość Hmmmm....123

Jestem w 7 miesiacu ciazy, a rodzinka meza z kazdej strony oferuje jakies rzeczy po swoich dzieciach. A to doslownie - worki ubran, a to zabawki, wozek juz dawno mamy wcisniety..... Maz sie na to wszystko godzi, bo twierdzi, ze dzieci tak szybko rosna i szkoda wydawc na nowe, jak po kuzynach mozna wykorzystac, a mnie to troche denerwuje. Jak jest u was ? Przyjmujecie jakies uzywane rzeczy jak wam ktos proponuje czy raczej staracie sie zapewnic wszystko nowiutkie waszym niemowlaczkom ???

dostaje ale zakladam tylko te ktore mi sie podobaja. ja sama duzo kupuje w ciucholandach bo dziecko szybko rosnie a nie stac mnie na nowki

Gość jesli sa to ubranka w dobrym
stanie, to wez je. nie bedziesz musiala tyle wydawac pieniedzy na nowe ciuszki czy chociazby w ciucholandach. po co kupowac kolejne "szmatki" skoro masz je za darmo :) pokupuj kilka nowych rzeczy, ktore przypadna Ci do gustu a tak to ubieraj dzieciaczka w to co masz od rodziny

80 % wyprawki mojej corci jest \"dostana\" i strasznie sie z tego ciesze. Dzieki temu moge kupowac inne rzeczy dla Olci na ktore mam ochote, a inaczej na pewno by mi na nie nie starczylo. A dzieciatko i tak praktycznie nic nie niszczy. Ja tez mam w planach przekazac te rzeczy dalej innemu dzidziusiowi i jestem pewna ze rodzice sie uciesza. Poza tym nie trzeba z wszystkiego korzystac :)

A mi rodzina i znajomi obiecywali złote góry.......ciuszki i ciuszki i ciuszki.Nic nie dostałam.Na szcęście stać mnie więc moja córa ma wszystko nowe chociaż dodam ,że często kupuje używane w idealnym stanie.