Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaaaaa

facet powiedzial mi ze jedzie na wakacje do egiptu a ja zostaje w domu

Polecane posty

Gość belzebub
kavi ciebie chyba ktos tak potraktował jak piszesz.Opanuj sie .Wspołczuje twojemu patrnerowi ,bo jest przysłowiowym psem na uwiezi

Gość belzebub
kavi jeszce ci cos dodam,ze zdradzic mozna nawet nie wyjazdzajacx ,nawet bedac w tym samym domu :-)

Gość Dziewczęca
ja bym pojechałą do egiptu. nie na mazury. a później na forum wątku w stylu - muszę wyrzekać się swoich marzeń, itd. zaczyna się od jakiegoś dupengo egiptu, a później więcej i więcej. nie rozumiem -przyznają. być może dlatego, że to ja stoje z kasą lepiej.

Gość tak to jest
jezeli wasz zwiazek nie jest zbyt zaawansowany a on nie jest z rodziny bogaczy to nie powinnas robic problemu z powodu tego Egiptu:o oczywiscie rozumiem ze jest Ci przykro...

a dlaczego ma nie placic za dziewczyne? skoro lepiej zarabia tro oczywiscie ze kieszonkowe sie nalezy!!!! i wycieczki do egiptu tez - no jak kocha to przeciez robi prezenty

Gość Eli.eli
dziwie sie dziewczynom, które przyjełyby taka propozycje zeby chłopak za wszystko zapłacił i jeszcze kieszonkowe odpalił... ja czułabym sie jak utrzymanka:o

Gość Dziewczęca
to przykre dziewczyny, ale podejście części z was jest dla kobiecego rodzaju poniżające. brak wam poczucia własnej wartości.

Dziewczeca, kompletnie sie z Toba zgadzam. Takie zachowanie jak wiekszosc tu pokazuje jest dla kobiety ponizajace. Ja bym nigdy w zyciu nie chciala, zeby facet oplacil mi wakacje nie wazne czy w Egipcie czy na Mazurach. Co to ma znaczyc, ze facet niby ma obowiazek zostac w domu, bo jego partnerki nie stac na wyjazd. A niech jedzie i mam nadzieje, ze bedzie sie zajebiscie bawil!!!!