OlkaFasolkaaa 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Gin mi powiedzial, ze nadżerka przebiega bezobjawowo, czy to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamajka21 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Ja nie miałam żadnych objawów. Tzn miałam upławy, ale wydawało mi się, że to normalne. Pierwszy ginekolog nadżerki nie zobaczył(byłam dziewicą podczas badania więc się pewnie nie przyglądał specjalnie), dopiero jak zmieniłam ginekologa to okazało się że mam ogromną nadżerkę. Ot, taka niespodziewanka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 19, 2007 Może być ból przy stosunu, krwawienie po stosunku itp. Ale też, owszem, może przebiegać bezobjawowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OlkaFasolkaaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Dzieki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frankA_19 Napisano Czerwiec 19, 2007 oj tak... cos wiem o tym :(:( wiec u mnie to wygladalo tak: krewka po stosunku noi plamieie miedzy okresami:(:( a tak top nic:* ale nie martw sie nadzerka nmie jest grozna i latwo ja zniwelowac wiele z nas ja ma:) a ja slyszalam ze wypalanie nie jest nawet konieczne (badz wymrazanie) u mlodych dziewczat bo bardzo mozliwe ze samo sie zintegruje z cialem , no tylko trzeba robic cytologie i uwazac na stopien nazdrzerki:/ ehhh problemy problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach