Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość En

sama je, sama śpi, sama z sobą liczy dni

Polecane posty

Gość edyta ed edek
bylyscie kiedys z kims?

Gość jeju topik dla przegrańców
owszem, nie raz

ostatnio z panem Marianem z kotłowni

mam podszywacza !!! takiego własnego, słodkiego, prywatnego !!! :D :D :D już nie jestem samotna !!! :D :P

Gość a ja tak myśle
po tylu nieudanych związkach , zależności od faceta , tylu łzach i w ogole cierpieniach ze strony faceta , stwierdzam , ze mi tak dobrze samej z soba juz sie przyzwyczaiłam nawet nie wiem czy jeszcze potrafie funkcjonowac w związku.

Kiedy księżyc wchodzi w fazę pierwszej kwadry, siadam na żeliwnej pokrywie włazu kanału ściekowego na Osiedlu Piłsudskiego w Kielcach i śpiewam serenady o radioaktywnych odbytach salamander plamistych :classic_cool:

pisz do mnie jeszcze, podszywaczu :) ciekawam, czyś żeński, czy męski ... :D

W poczuciu wagi mojej sekretnej misji, owijam sobie krocze taśmą do klejenia tapet a na głowę wciskam XIV-wieczny hełm halabardnika z Cesarstwa Trapezuntu i tak zamaskowana straszę wróble na parapecie budki dróżnika przy linii Tłuszcz-Małkinia. :classic_cool: --- male...

mrrrrrr :) ale nie podszywaj się tak samo w kilku tenmatach, bo poczuję się mało wyjątkowa :P

*tematach :o

Kiedy tylko opadną poranne mgły, okrywam się maskującą skórą ze zwyrodniałego żubra-mutanta i wczołguję się na szczyt Kasprowego Wierchu, gdzie czytam swojemu odbytowi najnowsze wieści z rubryki towarzyskiej "Życia na Gorąco".

Gość do jejku topik
dla przegrancow,czytam ten wykolejony podszyw i nie moge nadziwic sie,co zrobi sie w taki pusty,barani leb ,ze ma obsesje na punkcie odbytu.Ten typ bardzo czesto wpisuje swoje wypociny,ciagle w tym samym stylu.Zmien sie na czarno.Czytam ten topik od wczoraj,uwazam,ze zapowiada sie ciekawie.Dziewczyny dyskutujcie dalej,jest fajnie:)

Gość podszywacz tez jest samotny
i nie wie jak zwrocic na siebie uwage

Gość En
Żadna pustka, tylko koduję sobie :) Praca pochłania :D Och, ale pewnie Ty w międzyczasie zdążyłaś już stąd ulecieć...

Gość Facett..
poderwijcie kogoś zamiast tu siedziec

Gość En
Facett.. --> sam se poderwij! Uwierz, w dzisiejszych czasach to ani łatwe, ani przyjemne

Gość heregwro
facet a dasz sie poderwac?:P widze ze stare panny siedza nocami na necie hehe jak milo,nie byc wyjatkiem chyba musze sobie znalezc chociaz platoniczna milosc,zeby nie bylo nudno :)

Gość heregwro
ha mowie :"facet poderwji nas " masz okazje 3 na raz :D

Gość Facett..
nie moge 3 na raz, jestem monogamiczny. A pominąc któras z Was przy podrywie nie wypada gdyż z pewnoscia jestescie wszystkie b.atrakcyjne :)

Gość sisja
no tak

Gość En
Mijamy się, Dziewczęta, mijamy... No cóż robić, takie życie w pośpiechu. Ale nasza jest noc :D

Gość podszywacz nr licencji 2361
ok, dziękuję za zaproszenie no i co tam u Was? :-) wciąż wiosna? (przynajmniej do 20:07...) ps. to że większość podszywów dotyczy tematyki genitalnej i analnej wynika z samej istosty podszywu, który ma wszak bulwersować, prowokować i co niektórych bawić w sposób montypajtonowski

mój podszywacz !!! :) :) :) mnie się zawsze podobały inteligentne podszywy, które rozwalały te najgłupsze tematy, w stylu \"zapłacę kobiecie za seks, jestem żonaty, mam dzieci...\" :o skąd jesteście - Ty, podszywaczu i Ty, En, bo reszta chyba nas oszczała ciepłym moczem :( u mnie pogoda się psuje, zapowiadają burzę :( a ja się dziś umówiłam ze znajomymi na piknik :D :D :D

Gość En
jeju topik --> z Wawy. Właśnie padam na twarz i poszłabym chyba od razu spać, gdyby nie fakt, że czekam na instalatora kablówki. Nasz licencjonowany podszywacz jest płci żeńskiej czy męskiej, jeśli można spytać? 🌼 for all

Gość gorąca grochóweczka
En już szybciej serduszko zabiło na myśl, że może licencjonowany podszywacz da się poderwać...