Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość En

sama je, sama śpi, sama z sobą liczy dni

Polecane posty

Gość katie meluuuuuuuuuuu
Cześć Laski:D A co to za różnica, sama, nie sama. Dziewczyno! Zajmij się SWOIM życiem, realizuj je, a nie... uzależniaj cokolwiek od "być albo nie być z kimś" Życzę Wam wszystkim cudów odkrycia, że WASZE życie jest jedyne, niepowtarzalne, cudowne i wspaniałe! Pozdrawiam cieplutko

Gość pani Kuciapek
Kumy, a co z kotem ? :D W zaistniałej sytuacji wypadałoby sprawić sobie jakiegoś..:p

Gość En
Katie --> zajmuję się wyłącznie SWOIM życiem. Niektórzy nawet mają mi to za złe. pani Kuciapek --> koty roznoszą zarazki :P i nie wyobrażam sobie takiego w mojej czystej pościeli :classic_cool:

Gość podszywacz nr licencji 2361
witam taak... dobry podszyw powinien (i to inteligentnie) rozwalać przede wszystkim idiotyczne topiki ale jak wiadomo - jak wszędzie i wśród podszywaczy są diamenty jak i ich marne imitacje różnie więc to bywa no i jak tam na pikniku? tu wczoraj padało niczym w porze monsunów w Bangladeszu... :-o ps. jestem facetem, En

:) lało jak z cebra, ale dzielnie siedzieliśmy w parku, popijając zimne piwko :D dziś za to szykuje się potańcówka i nie zamierzam wracać do rana :P życzę wszystkim miłego dnia! 🌻 a tak w ogóle - może napiszemy wszyscy co nieco o sobie, żeby zrobiło się mniej anonimowo? ot taki głupiutki pomysł, jak wszystkie moje :D

Gość En
🖐️ No ja dzisiaj idę na ślub, a potem na imprezę weselną, ale nie wiem, czy wyjdzie z tego potańcówka - jeśli każdy tańczy z tym, z kim przyszedł, to ja nie mam żadnych szans na taniec :D podszywacz --> dzięki za cenne info :)

Gość katie meluuuuuuuuuu
En --> szczerze Ci współczuję:(( jeju --> ja zaraz jadę na ostatni egzamin w tej sesji i w ogóle na tych studiach :D potem już tylko obrona i laaaaaaaaaaaaaaaaaaba:D Pozdr

Gość podszywacz nr licencji 2361
a ja zaraz idę na koncert Janerki... miłego wieczoru! :-)

Gość i co ja narobiłam
ma zły gust, mały biust...... w drodze,w drodze do serca jej, jak dziecko budzę się-jak dziecko!!!!!!! :)