Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annkja

ojciec chlopaka

Polecane posty

Gość annkja

Mój chłopak mieszka z mama, ojciec osobno niedaleko nich, alkoholik, strasznytyp kiedyś, teraz troche mniej nerwowy ale nadal pije nie wiaodmo co mu do głowy strzeli, zależy mi na chlopaku ale boje sie ze nie bede umiała z nim sie zwiażąć ze strachu przed jego ojcem, wiem jak to jest z alkoholikami bo moj wuje z ktorym nie utrzymuje moja rodzina kontaktu takim obleśnym typem jest, moja rodzina jest na szczescie poza nim bardzo kochana,, boje sie o przyszlosc moja i chlopaka , co bedzie na weselu, moze sie upic jego ojciec i wszyskto zniszczyc, a potem jak bobas bedzie, przyjdzie pijany do nas i wystraszy dziecko, boje sie co mam robic dalej, ojca chlopaknie zmieni

Gość Kamelia...
Rodzina mojego chłopaka jest super-siostry i mama-ale ojciec który z nimi nie mieszka to taki okropny typ nadużywający alkoholu...Jego starsza siostra niedawno urodziła dziecko i ich ojciec był na chrzcinach-wszyscy go omijali a on ciągle mówił bzdury i namawiał innych by z nim pili. Widziałam,że nie tylko ja się staram go omijać tylko wszyscy... Przeszło mi przez myśl jak będzie wyglądać nasz ślub i inne rodzinne imprezy-co pomyślą rodzice... Ale najważniejsze że się kochamy...

Gość zoola
mój ojciec nie jest fajny , a nawet jest mocno niefajny , ale gdyby moj facet kiedykolwiek miał wątpliwości , czy ze mną być z tego powodu , ze niby mu to życie skomplikuje to wywaliłabym go za drzwi. Rodziców sie nie wybiera. niestety mamy tego pecha , ze właśnie to nasze pokolenie musi ponosić koszty wychowania naszych ojców w patriarchalnym modelu rodziny. Niestety tatusiowie ten model probują przenosić również do swoich domów. Niestety dla nich a stety dla nas, to już nie te czasy.Chlającego tatusia , jak sama wiesz na przykładzie swojego wuja , zawsze można odizolować od rodziny. z reszta w końcu oni sami wprowadzają teka izolacje , wiec nie ma co sie litowac

moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie sama stwarzasz sobie problem...dlaczego syn ma odpowiadac za to jakiego ma ojca?? dlaczego ojciec a lkoholik ma byc elementem dyskryminującym?? znam dzieci alkoholików niejedno z nich wyszło naprawde na wartosciowego człowieka mają własne rodziny dorobili się majątków szanują swoich bliskich a przede wsztskim nie chcą powielac schematu własnego domu i nie pozwolą aby ich dzieci przechodziły to samo piekło...wiec nie zastanawiaj się nad tym a co do rodzinnych imprez to w kazdym domu znajdzie się czarna owca nie ma ludzi ani rodzin idealnych...Pozdrawiam