Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faktycznie unikat

peeling kawitacyjny, ultradźwięki cena

Polecane posty

Gość faktycznie unikat

hej chciałabym zrobić sobie peeling kawitacyjny. Może któraś z qwas to robiłą i mogłaby mi powiedzieć na czym to polega i ile kosztuje? Dzięki.

Gość niebieskooookaa22
chyba z maseczką i masażem płaciłam ok.100zł najlpierw zwilża ci skóre, potem mizia takim głakdim przyrządem i czujesz b.przyjemny masaż :) do skóry mają docierac ultradźwięki rozbijające zanieczyszczenia, oczywiście te b.płytko zlokalizowane ;)

Gość faktycznie unikat
czyli lepiej zrobić tradycyjne oczyszczanie?

Gość wysokie obcasy26
to zależy jaką masz cerę, jesli doś mocno zanieczyszczona, trądzik itp to oczyszczanie manualne a jesli masz cere z niewielka iloscia wykwitów to polecam peeling kawitacyjny lub mikrodemabrazję;)

Gość niebieskooookaa22
zdania są podzielone ja nie będe chciała(chyba :P )nigdy więcej tradycyjnego oczysczania- byłam cała w rankach :o 😡 skoleji kawitacja nie oczyści skóry tak dokładnie słsyzałam, że na zachodzie już mechanicznego nie stosują, bo to zbyt duża ingerencja i potem są rany... i że szybciej się zanieczyszcza skóa więc sama nie wiem może i lepsza ta kawitacja dotleni się skórę, wymasuje, zwiekszy elastyczność skóry....

Gość wysokie obcasy26
dobrze wykonane manualne oczyszczanie nie pozostawia żadnych ran!!

Gość faktycznie unikat
ja tez mam dosyc tradycyjnego oczyszczania. ostatnio nolało jak cholera, goiłam się dobry tydzień...

Gość niebieskooookaa22
nie pozostawia ran? zawsze zostaną rany, robiłam mi ten zabieg dyplomowana kosmetyczka, te głębiej osadzone, nakłuwała igłą... ranymiałam ponad tydzień a zanieczyszcenia wróciły po ok.trzech.... bez sensu wiec