Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana napawdę

mój misiek mnie uderzył w twarz

Polecane posty

Gość załamana napawdę

fakt że go zdenerwowałam ale nie miał prawa:(

Gość marna prowokacja...

Gość załamana napawdę
niestety nie

Nie miała prawa... nie możesz sobie na takie cos pozwolić... jak uderzył raz uderzy i drugi i setny... nie pozwalij nidgy aby chłopak podnoosił na Ciebie ręke...

Gość zostaw go
nawet kiedy będzie obiecywał, ze to się nie powtórzy. Uderzył raz, będzie sobie pozwalał.

Gość Nigdy nie dam się bić
Mnie kiedyś próbował i bardzo tego pożałował

Gość no nie zawsze jak raz
uderzyl to zrobi to drugi raz- ja kiedys uderzylam w twarz chlopaka w emocjach - zalowalam tego i juz tego nie zrobilam znowu - wypominal mi do konca zwiazku:( nigdy mnie facet nie uderzyl - ale gdyby to zrobil tobym mu oddala i juz by byl koniec z nami...

gratuluję ale przeciez go kochasz, to mu wybaczysz no i jesteś pewna, że on Cię kocha, to się zmieni tez tak uważam, zmieni się, następnym razem tak Ci wp... że nie doczołgasz się do kompa, żeby się tu nam poskarżyć na swój ciężki los

Gość każdy ma prawo
do błędu,nie skreślaj go od razu

Gość no to ci MISIEK

Gość Nigdy nie dam się bić
Kocha i moze uderzyc, Ja mialam takiego faceta ktory mial hopla na moim punkcie, zazdrosny do granic mozliwosci, popieprzony zupelnie, jego milosc do mnie to byla chora obsesja, Ja sobie nie dawalam na glowe wejsc i wpadal w furie przez to, ze nie moze mi dyktowac niczego, rzucal przedmiotami, kaleczyl siebie, furiat chory psychicznie On mial takie ataki, pod wplywem ktorych nie myslal, po wszystkim jakby wracal do swiadomosci i byl w szoku, przerpaszal, plakal ... Rzucilam go ale to bylo cholernie trudne, bo z jednej strony chcialam go kopnac a z drugiej bylo mi go zal bo wiedzialam ze mnie kocha, ale nie umie obchodzic sie z miloscia, powinien sie leczyc a nie pakowac w zwiazki z kobietami

Gość zostań przy nim
ale gdy Cię uderzy kolejny raz to odejdź

Gość uważajcie na takich debili
bo nawet gdy odejdźiecie mogą zrobić wam krzywdę.

Dobre manto nie jest złe. To jest nawiązanie do starych dobrych tradycji wychowawczych. Spoliczkowanie się długo pamięta a jednocześnie przeważnie nie czyni ono większej szkody fizycznej. Niestety są ludzie do których można i trzeba przemawiać tylko fizycznie. Gdyby np. policja miała prawo policzkowania bandziorów zapewne mniej byłoby przestępstw. Tak samo w szkole - gdyby zamiast dwój z zachwania mozna było stosować rózgę - byłoby tam znacznie spokojniej i bezpieczniej.

Kobieto nie zostawaj z nim... nie rób tego bo garantuje że tego pożałujesz... zobaczy że dajesz sobą pomiatać i wykorzysta to przy kolejnej okazji... jak sie kocha to się nie podnosi reki... zawsze można porozmawiać a nie bić... co to za facet ktory biej kobiete??? a za co Cię uderzył?

Gość Katya2007
Jeśli facet podniesie raz rękę na swoją kobietę, a ona mu wybaczy, to przepadła :o Rzuć go póki czas.

Ludzie sami sobie zgotowaliście taki los... teraz możecie mieć pretense tylko do siebie do nikogo innego...

Ja dalam kiedyś w twarz swojej córce,żaluje do dzis że dalam sie tak sprowokować,była to nauczka tak samo dla mnie jak i dla niej,wiem ze juz nigdy tak nie zrobię, to ze dostałaś w twarz i jeszcze piszesz ze sprowokowalaś to nie znaczy ze masz teraz wszystko przekreslić. Jesli przeprosił i powiedzial ze juz wiecej tak nie zrobi to mozesz dać mu szanse,ale jesli jeszcze kiedys to zrobi to wtedy zacznij sie zastanawiac czy nie lepiej odejść.

Gość załamana napawdę
Wrócił nad ranem od kolegów.Był pijany,zaczęłam się kłócić bo pije coraz bardziej i wtedy mnie uderzył

uderzył raz zrobi to i drugi... a wtedy to możesz mieć żal jedeynie do siebie że tak późno przejrzałaś na oczy

Gość gadka
RAZ tylko wybacz ale jak powtorzy to lepiej odejdz tym bardziej jak popija .Daj sobie spokoj

To nie jest wcale zadna reguła że jak raz uderzyl to bedzie bił, ja tez kiedyś oberwałam od swojego ale też był pod wplywem i tez go sprowokowalam,ale jak wytrzeźwiał i zastal spakowane rzeczy to mu było bardzo głupio i zrozumiał co zrobił,i nigdy wiecej to sie nie powtórzylo,wiec nie oceniajcie ludzi po jednym wybryku:P

ok ale może mi ktos powie jak wogóle facet może podnieść ręke na kobiete która kocha?? bo ja wogóle tego nie umiem pojąć...

karolina_______młoda jeszcze jestes i duzo rzeczy jeszcze nie jestes w stanie zrozumieć:Pa jak kobieta kocha to tez powinna umieć wybaczyc tak?Są dwie strony medalu,nie zapominaj o tym

skąd Ty możesz wiedzieć co ja wiem a czego nie wiem? to że jestem mołoda wcale nie oznaczacze że dużo w życiu nie przeżyłam...

mogą być nawet trzy strony medalu... jak sie kocha kobiete to sie jej nie leje... ale może u Was to normalne... jak cos nie pasuje to w morde...

Gość laluuuuuuuuuuuunia
pierwsza podstawowa sprawa: NIGDY NIE DYSKUTUJ Z PIJANYM. Wytrzezwieje-->wtedy sie z nim kłóc itp itd. Gadka z pijanym facetem nie ma najmniejszego sensu, a tym bardziej klotnia-tylko go podjudza. Ale nawet jesli zaczelas klotnie nie mial najmniejszego prawa Cie uderzyc. rzuc go poki czas bo nim sie obejrzysz zostaniesz bitą zona alkoholika z calym domem i dziecmi na glowie.