Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda_D

niskie dziewczyny sa ble

Polecane posty

Gość Amanda_D

tylko wysokie laski od 170 wzwyz sa atrakcyjne i maja prezencje niskie maja krokie nogi i wygladaja glupio dlatgeo modelki i nawet hostessy maja te conajmniej 170 dlugie nogi i sluszny wzrost zawsze wygraja z karzelkami

acha mam 158 cm czyli co powinnam skoczyc do wody czy pod pociąg sie rzucić? przegrałam życie nikomu sie nie podabma?

Gość Amanda_D
nie no tysiace niskich ma facetow, powodzenia i odnosi sukcesy w zyciu ale jednak wysoki wzrost jest atutem

Gość wysokie obcasy26
ja jestem niska drobna osobą i nie uważam siebie abym była gorsza od innych...jestem zadbaną zgrabną osobą....wzrostu się nie wybiera...co za debil tam się wyśmiewa z innych niech lepiej najpierw na siebie spojrzy a potem wypowiada się o innych!!!!

wysokie obcasy ten sie wysmiewa kto sam jeste pełen kompelsów i chce w ten sposób sie wybic ale niestety nie tędy droga Amando szukaj pomocy w leczeniu kompekswó u specjalisty

Gość whatever...
tak się objawia pustota niektórych laseczek :O nic się nie liczy prócz wzrostu, wagi itd cóż....

Gość pffff
Całkowicie sie zgadzam z autorem. chodzą takie "laski" ledwo od ziemi wyrosły i myślą ze sa super. pffff. nie ma to jak wysoka dziewczyna... zawsze bedzie miala powodzenie bo ladnie sie prezentuje, dlugie nogi... ach....

Gość moje zdanie na temet tejszmaty
a wy co leczycie swoje kąpleksy 170? co? myślicie że idealne jesteści są gusta i guściki a co do twojej postawy to można napisac że jesteś zwykłą szm**ą totalny brak tolerancji zrobiło mi się was żal bo może i faceci wolą wysokie laski to na pewno nie wolą takich hamskich zarozumiałych idiotek

I po co dziewczyno założyłaś ten temat, który nic nie wnosi? Ja mam 176 cm i uważam to za atut, ale nawet jeśli miałabym 150 nie płakałabym z tego powodu. Wzrost nie ma takiego znaczenia. Atrakcyjna kobieta jest nią, bez względu na wzrost.

Gość Amanda_D
hehe a tu sie mylicie sama jestem niska ale przynajmniej nie uwazam ze to fajne i nie psiocze na wysokie wiem ze one ze mna wygrywaja jesli o to chodzi swoj niewysoki wzrost traktuje jak wade

Anonimka pięknie to ujęłas kobiecosć i pięno to całokształt cała postawa i osobowosc pelny wyglad osoby a nie tylko wzrost 170

Poza tym popieram Cię, wysokie obcasy26 -tak jak powiedziałaś wzrostu się nie wybiera, ani nic na tym polu nie można zmienić.

Gość kofana 303
ja jestem niska i wzrost mi w zupełnośco nie przeszkadza w niektórych sytuacjach jest to atutem a w iennychnie taka jak we wszystkim zakładnie takich topików jest bezsensowne bo zawsze się znajdą tacy co uważają że to co piszesz jest słuszne a to co nie PS troche się wkopałaś pisząc że uważasz że jesteś niska teraz przeczytaj sobie tytół twojego topiku i? no właśnie twoim własnym zdaniem jesteś ble no to gratuluje głupoty żałosna jesteś

ja mam 153 i nie ma faceta,ktory by sie za mna na ulicy nie obejrzal,wiec jak widac nie chodzi o wzrost,a o sam urok.Co z tego,ze mialabym 170cm a wygladala jak kon,ah,no i te wielkie stopy!

Gość kofana 303
,,Amanda_D hehe a tu sie mylicie sama jestem niska ''

Gość Amanda_D
tak jesli chodzi o wzrost to jestem ble ja tam nie mam problemow z widzeniem wad u siebie

Gość kofana 303
wyśmiewanie i użalanie się nad swoimi wadami , hę żałosne do kwadratu!!!!

Sama mam 170 cm, ale nigdy nie uważałam się lepsza od niższych. Uważam że niewysokie, zgrabne dziewczyny wyglądają naprawdę fajnie.

Gość Amanda_D
nie uzalam sie kretynko tylko je widze i umiem przyznac ze ktos jest lepszy ode mnie pod jakims wzgledem lepsze to niz jak niskie wyzywaja wysokie i odwrptnie broniac siebie

Gość moje wywody ...
A ja tam wolę niskie panienki :) Facet ma wtedy poczucie, że ma kimś się opiekować :) Większość mężczyzn woli niższe kobiety od siebie ... więc nie wiem czym Amanda się tak podniecasz ...

Kasia-Londyn: wysoki wzrost nie oznacza od razu wielkich stóp. Ja przy swoim wzroście mam 38-39.

kofana 303,popieram,a cos mi sie wydaj,ze autorka tematu chciala po prostu zamiachac z nudow,co mi pasuje,bo sama sie nudze i brak mi rozrywki w pracy. droga amando, bycie niskim wcale nie trzeba widziec jako wady,ja sie czuje z moim wzrostem bardzo wygodnie i powiem ci z doswiadczenia,a na pewno jestem starsza od ciebie,ze faceci z reguly wola niskie kobiety..niski wzrost to nie koniec swiata! Ps.niska jestem,ale mam bardzo zgrabne nogi w cale nie sa krotkie w porownaniu z reszta mojego ciala.

Gość kofana 303
nie? a niby co ty odwalasz: ,,Amanda_D tylko wysokie laski od 170 wzwyz sa atrakcyjne i maja prezencje niskie maja krokie nogi i wygladaja glupio dlatgeo modelki i nawet hostessy maja te conajmniej 170 dlugie nogi i sluszny wzrost zawsze wygraja z karzelkami'' ,,Amanda_D hehe a tu sie mylicie sama jestem niska ale przynajmniej nie uwazam ze to fajne i nie psiocze na wysokie wiem ze one ze mna wygrywaja jesli o to chodzi swoj niewysoki wzrost traktuje jak wade'' ,,niskie maja krokie nogi i wygladaja glupio" piszesz tak o sobie to jest użalanie się

Ale chwilami te moje 176 cm to gehennna. Idę ulicą i wystaję nad częścią chłopaków. Albo mam kolegę, który jest niższy ode mnie i przez to czuje się źle (pod tym względem) w moim towarzystwie, a ja na siłę staram się garbić, aby wydac się niższa. A taka niewysoka dziewczyna może przebierać w chłopakach:). Takie drobne dziewczyny są slodkie dla facetów.

Gość kofana 303
ja mam nogi dłuższe o 8 cm od tułowia w udzie mam 43 a w łudce 31 i mam piękne zgrabne nogi dużo osób mi ich zazdrości nawet tych o wiele wiele wyższych które wyglądają jak na szczódłach nie obrażając wysokich kobiet:)

Gość topica
ten topik jest żałosny jak autorka i został założony tylko dla wywołania bulwersacji żeby autorka miała satysfakcje z jego popularności- po prostu trzeba go zbojkotować

Gość a ja uwazam ze wlasnie
nizsze maja wieksze powodzenie. w koncu faceci tez nie sa jakimis olbrzymami, a kazdy chce miec dziweczyne nizsza a nie wyzsza od siebie. moje wysokie kolezanki sa nazywana siatkarami i ciezko im znalezc chlopakow wlasnie ze wzgledu na wzrost. a niskie wcale nie maja krotkich nog (napewno nie wszystkie) popatrzcie na edyte herbuś chociazby.

Gość hgfuj
Amanda!! dla mnie jestes zwykla pusta dziewucha ktora nie ma nic do powiedzenia dlatego zakladasz tak durne tematu jak juz wczesniej dziewczyny pisaly wzrostu sie nie wybiera ja uwazam ze takie zyrafy jeszcze w butach na obcasach wygladaja brzydko sama jestem niska i mialam wieksze powodzenie u facetow wieksze niz moje kumpele ktore sa wysokie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!