Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna niewiedząca

co o tym myśleć?

Polecane posty

takie małe pytanko mam, może trochę i głupie ale sama nie wiem co o tym myśleć Spotykam sie z kims od niedawna, spotykamy się rzadko bo facet nie ma czasu (praca itd) w piątek powiedział mi ze może we wtorek lub w środę będzie miał czas na spotkanie. Że da mi znać w poniedziałek bo bedzie wtedy wiedział. Prosiłam go żeby mi dał znać przynajmniej w poniedziałek bo musze sobie poustalac pewne rzeczy. W poniedziałek oczywiście cisza, zostawił widomość na gg ale nic na ten temat. Dzisiaj też cisza mimo że był na gg. Wysłałam sms i cisza. Czy ja sie czepiam jeśli uważam ze to nie fair?

Gość myślę że nie ma się co dziwić
Może po prostu nie mógł się wcześniej skontaktować. OPowody mogą być różne. Spotkasz się w nim, to się dowiesz. Ale jak nadal będzie robił takie jazdy, to daj sobie z nim spokój.

heh no własnie to już nie pierwsze... kiedyś sie przez to rozstaliśmy bo ja się w podobnej sytuacji wkurzyłam i ostro zaregowałam. Zdaje sie że dziś będzie to samo... rozumiem że na sms mógł nie odpowiedzieć (bo zajęty bo coś tam) ale był na gg, mógł po prostu napisac że nie moze albo że jeszcze nie wie

napiszcie jak Wy byście zareagowali w takiej sytuacji? Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość ja kiedys mialam podobnie
tez zawsze bylo ze zadzwoni ze umowimy sie... jak juz sie umowilismy to nawet potrafil godz przed spotkaniem czy nawett pol godz... napisac czy zadzwonic ze jednak nie moze bo musi cos tam znow zalatwic... jak za czesto bedzie Ci sie to powtarzalo nie ciagnij tego dalej... ja tak dlugo trwalam... za dlugo... potem przez swoja glupote mialam uraz do facetow no ale bardzo Go kochalam dlatego tak tkwilam w tym zwiazku i czekalam i czekalam wiecznie.... to bylo juz tak dawno i mysle ze caly czas do Niego cos czuje... ale to juz stara historia

no właśnie coś mi się wydaje że on tak po prostu ma. Nie wiem tylko czy to wynika z tego ze mu nie zalezy na mnie (bo to w końcu brak szacunku) czy po prostu jest taki niezorganizowany. Zresztą nieważne skąd sie bierze, ważne efekty. Długo tak nie wytrzymam bo nie lubię czegoś takiego.

upup potrzebuje sobie poczytać różnych opini :)