Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrus21

Ehh 4 tydzien bez seksu tzn bez autoseksu

Polecane posty

Gość Piotrus21

Powiem szczerze nie wiem jak dluzej to wytrzymam,za kazdym razem bedac na ulicy czy stjac za dziewczyna w autobusie po prostu nie moge utrzymac swojego przyjaciela staram sie trzymac jakos,ale naprawde kiedy stoje za ladnie pachnaca,sympatyczna istotka to normalnie az mnie rozpiera. Nie wiem co sie ze mna dzieje obiecalem sobie,ze wytrzymam jeszcze spro,ale no wlasnie obiecanki cacanki. Ehh straszne sa te dziewczyny no :)

Gość Piotrus21
Dodam, że pobłażam sobie tylko w obecności kształtnych warzyw. Przeleciałem już dorodną dynie i rozpaciałem z kilogram dojrzałych pomidorów :)

Gość Piotrus21
No i znowu podszyw .

Gość Piotrus21
a własnie... czy ktos wie czym najlepiej zrobic dziure w arbuzie? moze tym przepychaczem do klopa, co? chodzi o to by otwor pasowal do srednicy mojego pena

Gość ewelina//
a dlaczego chcesz "wytrzymać"?

Gość Piotrus21
Ewelina bo tak sobie postanowile(nie wiem co mi do glowy strzelilo),ale naprawde jak patrze na dziewczyny/e po prostu mimowolnie nawet jak tego nie chce moj przyjaciel zaczyna wariowac :). Tzn chce,ale nie w takiej sytuacji.

Gość Piotrus21
Choć zauważyłem, że ostatnio najbardziej podnieca mnie dorodny patison. Nawet się zastanawiałem, czy nie powziąć kolejnego, mocnego postanowienia typu - zero seksu z patisonem. Ale obawiam się, że mam za słabą wolę.

Gość Piotrus21
a najbardziej zdziwilo mnie to , ze bardzo na mnie dziala anal robiony walkiem do ciasta kupionym w pobliskim kauflandzie

Gość Piotrus21
Ehh podszywacze

Gość Piotrus21
Choć przyznam, że byłem nieco zażenowany gdy obsługa wyciągała mi wałek z odbytu. Zrobili to przemocą zanim jeszcze doszedłem. Czy mogę złożyć na nich skargę?

Gość Dyrekcja Regionalna KAUFLAND
Panie Piotrze, coś takiego nie powinno oczywiście się zdarzyć. Obsługa ma obowiązek w takich przypadkach poczekać na osiągnięcie orgazmu przez klienta. Proszę przyjąć wyrazy przeprosin a ze swej strony zapewniam, że zwrócę na ten problem uwagę w comiesięcznym piśmie okólnym dla personelu. Z poważaniem [podpis nieczytelny]

Gość Piotrus21
Dziękuję. Bardzo się cieszę z waszej postawy ponieważ widziałem ostatnio w waszym markecie niesamowitą trzepaczkę do jajek, której rozmiar świetnie pasuje do mojego odbytu. Będę ukontentowany jeśli tym razem obsługa pozwoli mi dokończyć a nawet pomoże :) Wdzięczny klient

Gość Piotrus21
Przeciez to bez sensu prosze moderatora o wykasowanie topicu szkoda czasu.

Gość Piotrus21
Za dużo o sobie powiedziałem. rzeczywiście do kasowania :)