Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze kobiety i mezczyzni

Prosze o pomoc. Chodzi o przykry zapach Jego nawet po wyjsciu spod prysznica...

Polecane posty

Mam bardzo intymny problem ale postanowilam w koncu o nim napisac, licząc ze ktos mi cos doradzi... Otoz od kilku tygodni wspolzyje z moim facetem. Nie jest to moj 1 wiec mam pewne porównanie. Nasze kochanie jest cudowne. Ale. Obojetnie czy kochamy sie od razu po wzięciu prysznica czy dlugo po, jego narząd przykro pachnie :( Wiem, ze on zachowuje higiene, myje sie często, ale nawet chwile po prysznicu ja czuje ten zapach :( Nie wiem czym to moze byc spowodowane, on jest duzym mezczyzną, 190 cm wzrostu , 96 kg waga (ale nie jest gruby). Dodam, ze nie goli sie w tych okolicach a jest bujnie owłosiony. Prosze doradzcie co mam zrobic, bo nie powiem, troche mnie to odrzuca no i chcialabym mu pomoc skoro juz wiem, ze nie jest to wina braku higieny.

Gość Piotrus21
Hmm no nie wiem moze to jest spowodowane dieta. Moze uzywac nie wlasciwych kosmetykow(podobno sa plyny do higieny intymnej dla facetow,nie wiem nie uzywam,ale moze sprobuj mu to kupic)

On uzywa męskich żeli pod prysznic, mysle ze tak jak kazdy... Hmm on duzo pali, ale mialam przedtem tez palacza, i nie czulam tego zapachu :(

NO to albo jest to cecha osobnicza i tak fizyczbnie nie pasujecie do siebie, po prostu. Tak samo jak dla jednym ktoś śmierdzi, a dla innych pachnie... Kwestia czysto biochemiczna. Albo on ma jakiegoś syfa, tylko o tym nie wie. Faceci najczęściej sa nosicielami. Nie zawsze muszą mieć objawy. Nie mają przeciez upławów, ani innych przyjemności, często nie odczuwają żadnych dolegliwości. Jeżeli on wcześniej z kims sypiał, to ja bym stawiała na to drugie:O

Gość moze ktos jeszcze

Gość moze lekarz
?

Gość moze ktos jeszcze

Gość Wredniak.
A lubisz ogórki kiszone? Niech go sobie ukisi. Albo przynajmniej w wolnej chwili potrzyma w słoiku... :P

Gość mozna jednak
też kiedyś miałam ten problem,był to po prostu jego zapach osobniczy i mnie po prostu odrzucal a dla innej byl pewnie super

Gość Konsultantka-
Myślę, że może chodzi o sposób, w jaki on się myje. Nie wystarczy raczej być pod prysznicem. Trzeba ściągnąć skórę, wymyć głowę i naciągnąć skórę na miejsce. tak to robicie panowie, prawda?

Gość poldek 69
skarbie tylko gorąca kąpiel a nie jakiś tam prysznic . coś otym wiem

Gość Wredniak.
No tak, ale może nie aż tak perwersyjnie, jak to opisałaś powyżej. :)

On nie jest zadnym gnojem a w poprzednim zwiazku byl bardzo długo i ona byla dziewicą.... Wiec mysle ze to moze byc sprawa mycia lub jedzenia. Tylko jak dorosłego faceta nauczyc sie inaczej myc :O

Gość Konsultantka-
Czytałam kiedyś wspomnienia jakiejś luksusowej prostytutki. Facet zamożny, dobrze odżywiony pachnie inaczej niż biedny, ma inny zapach i smak. Dieta ma znaczenie. Mój pies jak je za dużo mięsa, od razu capi. I następna sprawa: może to nie TEN facet? Zastanow się.

Gość mój były też nie pachniał
żeby nie pwoiedziec gorzej, ale równiez dbał o higienę...nie wiem czy był chory, ale mnie niczym nie zaraził wówczas...w każdym razie coraz bardziej odpychało mnie to od sprawiania mu przyjemności w "ten " sposób, także myslę, ze to cecha osobnicza może być ...natomiast mój obecny mężczyzna nie wydziela żadnych woni...czysciutki plus pachnący:] jest idealnie:]

Gość poldek 69
potwierdzam wypowiedz kolsultantki

jak idziesz z Nim pod prysznic, to zaproponuj, że mu sama umyjesz..po prostu:]

wtedy będziesz miała dowód czy to wina nieumiejetnego krozystania z prysznica,....

Jesli chodzi o to czy to TEN czy nie TEN to akurat sprawa wyglada tak, ze to 1 mezczyzna w moim zyciu u ktorejgo jestem pewna ze to TEN pasujemy do siebie jak 2 krople wody jest bosko wszystko gra i seks rowniez wyjatkowy i cudowny tylko tym 1 minusem jest jego zapach tam...

Gość Konsultantka-
Perła z lamusa jestem:D

Gość Wredniak.
Może byś się zatem przeziębiła i nabawiła kataru? :)

Gość Wredniak.

i był moim 1 mężczyzną i tez myślalam , że jest jedynym, dopóki nie okazało sie, że sprawy trochę zmieniły obrót rzeczy, a generalnie jest oszustem.....a ja dowiedziałam sie, że moge miec pachnącego:]jest naprawde przyjemniej:] (może to ten sam, generalnie waga by się zgadzała..no niexle:P)

Gość Wredniak.

Gość malaga21
i po co piszesz o tym na forum ty puszczalska lafiryndo? sama pewnie smierdzisz jak baba ze wsi

Gość Wredniak.
Ty tak do siebie to napisałaś, malaga21? :(

Gość a mnie interesuje
inny aspekt tej sprawy, skoro był z dziewicą przedtem to czemu zmienił ja na Ciebie?

jak mozecie pisac zeby go zostawila? przeciez to jest smieszne! jakby sama dostala zapalenia i uplawow to tez by ja mial zostawic? nie wiem czym to moze byc spowodowane, ale nie wydaje mi sie aby to byla przeszkoda do bycia razem. mysle, ze powinnas znim o tym porozmawiac, ale tak aby go nie urazic i tyle. razem bedzie latwiej znalezc przyczyne.

Gość buti
tez mi sie wydaje ze to moze byc to nieumiejetne mycie. moj facet akurat z tym nie ma problemu ale moje znajoma miala podobny problem. faceci pachnacy wszedzie tylko nie tam no ale trudno. postaraj sie porozmawiac z nim albo pobawic sie wspolnie z nim pod prysznicem. wymysl jakasis namietny wstep do dalszej zabawy. i przy okazji bedziesz mogla sprawdzic. czy to mycie jest problemem