Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megagorycz

Obdarł mnie z pozytywnych uczuć, doprowadza do nienawiści

Polecane posty

Gość megagorycz
1,5 roku, u Ciebie to też świeża sprawa...2 tygodnie temu...mam pytanie...powiedz, co tak naprawdę czujesz? żal, złość, nienawiść. ja czuję się upokorzona, zrobiona w przysłowiową trąbę

Gość 1.5 roku podwojnego zycia
wscieklosc niesamowita wscieklosc gdy sie dowiedzialam ..............wlasciwie to tak jakbym nie istniala wszystko mi zobojetnialo bol w piersiach ale nie krzyczalam nie rozpaczalam tylko tesknilam jak idiotka nawet jak z nim rozmawialam....bylam jak nigdy spokojna bo moje podejrzenia sie skonczyly-to byly juz realia ale teraz po tym czaeie wscieklosc moja nie zna granic klne wyzywam sie jak tylko zadzwoni albo co napisze nie jestem wstanie sie opanowac hustawka ze zakochalam sie w facecie....ktory ...taka swinia sie okazal bo mowil ze mnie nie skrzywdzi ze wie za mam przeszlosc za soba smutna to boli ze zdobywal mnie czuloscia cieplem i .......zapewnieniami a obok...w tym samym czasie.... najbardziej boli falsz!:(

Gość megagorycz
stereotypowe zachowanie, zupełnie jak u mnie kiedy czytam to, co napisałaś...zdobywanie ciepłem, zapewnienia o nieskrzywdzeniu, bo znał bolesną przeszlość...aż tu nagle takie kwiatki Po co były te wszystkie słowa NIGDY, TY JEDYNA, NIE DAM SZANS INNEJ...co tu wymieniać...Tobie też pewnie nie są obce takie słowa mojewgo odkrycia dokonalam dzisiaj, narazie próbuję układać w swojej głowie jakoś sensownie, ale nic mi nie wychodzi. Wiem, że będą targać mną różne emocje, od eforii, że to skończone i uniknęłam dalszych oszustw ..po załamanie, choć wiem,że nie warto Tyle mu poświęciłam i jeszcze pytał czy nie żałuję tamtego czasu,,,odpowiadałam NIE.... teraz żałuję...żałuję jak nigdy

Gość na takich należy wydawać
surowe wyroki

Gość 1.5 roku podwojnego zycia
Mega.. wspolczuje Ci .. ja chwilami nie ma dalej sil..by to wszytsko znosic... dokladnie takie uczcucia jak opisywalas..