Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaKoszalin20

powinnam mu dokopac?

Polecane posty

Gość MonikaKoszalin20

niedawno dowiedzialam sie ze moj chlopak mnie wielokrotnie zdradzal. zerwalam z nim. ale kiedy bylam jeszcze z nim, pod wplywem duzej ilosci alkoholu i okazji (okazja czyni zlodzieja) poszlam do lozka z jego bratem, ktory byl kiedys moim facetem i bardzo go kochalam. powinnam mu teraz o tym powiedziec? chce zeby tez poczul sie tak jak ja sie wtedy poczulam. chce mu dokopac

Gość a ja tak...
Lepiej nie mów, ja bym się wstydziła na twoim miejscu przyznac do czegoś takiego

Gość juzefina z mlyna
a powiedz i niech i jego pogryzie troche

Gość MonikaKoszalin20
a moze jakis facet sie wypowie? dziewczyny tez piszcie co myslicie na ten temat

Gość dfgsdh
oboje jesteście siebie warci

Nie powinnaś, daj sobie spokój i zapomnij o tym. Skoro tak Cię zdradzał pewnie go to nawet nie ruszy, a Ty zyskasz negatywną opinię :)

ja na Twoim miejscu nie powiedziałabym, ..czułabym sie taka swinia jak on. Nie zniżaj sie do jego poziomu - to nie da Ci satysfakcji

Gość ja bym nie mowiła o tym
ale teraz uwiodła jego najlepszego kumpla (jeśli jest sam) albo jakeigoś wspólnego znajomego, którego on nie cierpi :) zemsta pomaga, nawet taka banalna i niewyszukana, naprawdę :)

Gość myszkaa.
Oj nie

Gość um4
puść się na lewo i prawo to pomaga

Gość gę gę
takie "zemsty" kojarza mi sie z zakompleksionymi dziewczynkami:O Trzeba isc przez zycie z podniesionom głowa a nei zawracac sobei głowy debilami:|

Gość MonikaKoszalin20
gę gę mysle ze masz racje :) ale nic nie poradze na to ze ten dupek ciagle mi w glowie siedzi. dopiero teraz zrozumialam, ze bylamn w nim zakochana i jestem nadal.. podobno faceci zle kobiety kochaja.. heh moze jakbym mu o tym powiedziala, wyzwolilabym w nim jakies emocje (urazonego faceta) zaczal by o mnie myslec. ja przynajmniej tak mam. im facet gorzej zachwouje sie wzgledem mnie tym bardziej ja go kocham.

Gość ekhh
co za debil z ciebie. nie dosc ze sie puszczalas, oskarzylas o to samo jego, to jeszcze chcesz w to wmieszac jego brata, ktory byc moze tez bedzie mial potem przejebane? zalosna jestes bejbe:o

Gość MonikaKoszalin20
ja to zrobilam pod wplywem chwili, to nie bylo planowane, a on mnie zdradzal z premedyctacja. to jest duza roznica

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
jasne :O ogromna :O Nie tłumacz się. jesteście sobie równi i siebie warci :O

Gość flora bakteryjna
po co?? nie mów mu, bo będzie opowiadał kumplom, że dziwka z Ciebie albo cos w tym stylu... wiem, że chciałabyś się odegrać i sprawić żeby poczuł to co Ty, ale chyba nie warto. Tak to go sumienie będzie gryzło troche, a gdy mu powiesz, to nie będzie żłował że taki był.