Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lóska

prosze o pomoc, czy opłaca się brać rok linię?

Polecane posty

Gość lóska

NA JAKICH ZASADACH SPŁAca sie ten kredyt? chcialabym wziąć i pojechac sobie na wycieczkę, ale nie chce sie wkopać, jakie są Wasze opinie/doświadczenia dot. tej sprawy?

Gość lóska
W poczuciu wagi mojej sekretnej misji, owijam sobie krocze taśmą do klejenia tapet a na głowę wciskam XIV-wieczny hełm halabardnika z Cesarstwa Trapezuntu i tak zamaskowana straszę wróble na parapecie budki dróżnika przy linii Tłuszcz-Małkinia. :classic_cool:

Gość lóska
o ja pieprzę, ale przygłup mi się przypałętał:-o

Gość Poszukiwana Ana
:D Ludzie to mają pomysły, nie pomogę bo się nie znam, ale sama potrzebuję kredyt w wysokości 3 tyś zł, najlepiej na 100 zł raty/ ms i gdzie Ja takie coś znajdę ;)

Gość lóska
w bramie na pradze ;)

Gość Poszukiwana Ana
aby uczynić poszukiwania owocnymi zakładam na głowe wydrążoną łupę z bułgarskiego arbuza i dzierżąc w reku banana i pora penetruję wszystkie banki z pieśnią o małym rycerzu na ustach

Gość lóska
dostaniesz taki kredyt, ale będziesz musiała rozłożyć na więcej rat, co się wiąże z dłuższą spłata i większymi odsetkami. w SKOK-u dają małe oprocentowanie, ale ja bym tam nie brała, raz miałam i byłam z nich strasznie niezadowolona:-o

Gość łóśka
jak mi rozłożysz to niebędziesz musiała spłacać tych rat :D

Gość Poszukiwana Ana
He he he ładny podszyw :D :P Lośka- a ile cię wyszło to oprocentowanie, przykładowo bierzesz 2000 zł a oddajesz ... ? Ciekawe gdzie mogę taki wziąć, żeby obu stronom się opłacało

Gość Poszukiwana Ana
lóska znaczy a czemu byłaś niezadowolona ? Kurcze, jestem załamana, muszę zapłacić 2500 zł do końca czerwca i nie mam grosza przy duszy. Fiu fiu

Gość łóśka
bierzesz 2 000 a dajesz cały miesiąc

Gość Poszukiwana Ana
Ajć nie da się normalnie popisać ;) Bez podszywania się proszę ! Sprawa poważna a wy sobie żarty strugacie :P

Gość łóśka
ja piszę poważnie jakbyś była zainteresowana

Gość Poszukiwana Ana
A co mam dać, po twarzy ? Chętnie 😠

Gość łóśka
bez perwersji :p

Gość Poszukiwana Ana
sio z tymi żartami, lóska jesteś ?

Gość lulu---
Ja mam linię kredytowa na 3000 w Millennium.Chyba ważne jest, byś miała pod koniec miesiąca ze 30 zeta , wtedy nie naliczją ci odsetek. Linię przedłużaja mi co roku, bo jakoś nie mogę jej spłacić, ale dobrze mieć w pogotowiutrochę kasy.

Gość lóska
w SKOKu ogólnie obsługa była do dupy, wzięlam kresyt na 6 tys. a dostałam 5, bo potrącają od razu prowizję, nie raczyli mnie poinformować, a potrzbowałam akurat 6 tys. poza tym raz spóxnilam się ze spłatą około tygodnia i nasłali jakiegoś dresa windykatora, który groził, ze nam dom podpali, potem przysłali pismo, mimo, ze uregulowałam dług+odstetk, a w tym pismie naliczuyli nie odsetki ustawowe tylko jakieś swoje i za tydzień zwłoki wyszło 20 zeta+15 zeta za to pismo. nie zapłaciliśmy tego, bo to normalne bezprawie, a te debile wciągnęli Nas na listę dłużników, po spłaceniu kredytu powinni Nas z tej listy wykreślic, a oni niestety potrafią tylko wciągać na listy, a widać usunąc już ciężko, bo ostatnio braliśmy kredyt w PKO i okazało się, ze nam nie przyznali, bo jeszcze na liście jesteśmy, a kresyt w SKOKU spłacony dwa lata temu. same nieprzyjemności z nimi:-o lulu i zadowolona jesteś z tej linii?

Gość Poszukiwana Ana
lóska to faktycznie masakra, ja pierdziele i wez tu kredyt a w sumie ile oddalas kasy, lacznie ?

Gość lulu---
Jestem bardzo zadowolona, bo nie musze spłacać żadnych rat . wpływa kasa z poborów, to mi sie zadłuzenie zmniejsz, ale kaska sie rozchodzi znów wjeżdżam do wypożyczalni, czyli na linię. No i jest odnawialna, nie musze spłacać jej, jak nie mam kasy.

Gość łóśka
ubrawszy ówcześnie na uszy frendzle z mokasynów udaję się do okienka pobliskiego Skoku by tam w ferworze podniecenia wystepować im przed okienkiem mazurka dąbrowskiego, wprowadziwszy pracowników w stan głębokiej konsternacji podkradam im zszywki oraz długopisy z logo banku, które po włożeniu w odbyt, udając strusia sprzedaję na pobliskim bazarze

Gość do lulu
a co to za konto, kazdy moze miec taka mozliwosc ?

Gość lulu---
tak każdy, tylko trzeba mieć legitymacje członkowską PIS.

Gość głupi jestes podszywaczu
ale musze przyznać, że mnie rozśmieszyłeś :-D

Gość lulu---
No to ci aż tak duzo na linię nie dadzą, choć to zależy od banku i poborów.trza brać normalny kredycik. ja mam taki w PKO , 2 razy po 5000 tysięcy. Kombinuję, jak to szybciej spłacić, zeby nie bulić odsetek.

Gość Poszukiwana Ana
Podszywacz też mnie rozśmieszył ale tutaj jest poważna dyskusja do jasnej cholery !!! 😠 :P Ludzie, kto wzial 3 tys zl, na dogodne raty, z niskim oprocentowaniem, nigdy nie bralam kredytu, jak to wyglada w praktyce, bo jesli mam wziac 3 tys a oddac 4 tys to ja dziekuje, to by bylo mocno niesprawiedliwe

Gość lóska
kurczę a ile można maksymalnie wziąć np. w millenium?

Gość lóska
ana a weszlas na tego linka co Ci go podałam?

Gość lulu---
jak niesprawiedliwe ? To wez mi pożycz 3000 na 3 lata a ja ci oddam 3200 Co to za biznes ?