Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lóska

prosze o pomoc, czy opłaca się brać rok linię?

Polecane posty

Gość lóska
lulu ma racje, nie ma takich kredytów, no chyba, ze zakładowe, tylko one są bezprocentowe.

Gość Poszukiwana Ana
Nie 3200 ale 3500, nie wiecej Juz czytam, z tego linka ...

Gość Poszukiwana Ana
i nie na 3 a 2 lata, kurde jesli nie ma to lipa, skad ja bym wziela na oddanie kredytu i jeszcze procentow

Gość Poszukiwana Ana
Ostatnie pytanie i nie zawracam juz glowy Jesli mam konto bankowe od 5 lat w bph, zasilam konto co ms suma nie mniejsza niz 1400 zl, to czy moge dostac jakis kredyt, dodam ze nie mam stalej pracy inaczej ebde musiala prosic kogos, zeby wzial dla mnie, a tu konto jest, stale wplaty na nie od kilku lat, cos mi sie powinno nalezec, jak mysliscie, moze ktos mial podobna sytuacje ?

Gość lóska
ana to raczej nie dostaniesz kredytu, żeby tylko 500 zł z 3 tys. oddać. zwłaszcza, ze chcesz na dwa lata, nie ma szans:-o

Gość Poszukiwana Ana
lóska to jak to wyglada, biore 3 tys na dwa lata i oddaje 4-5 tys a moze 6 ? dramat ...

Gość lóska
ana chyba nie dostaniesz, wydaje mi się, ze musisz mieć pracę:-o bez pracy to tylko jakieś podejrzane kredyty daja, a potem spłacasz to latami.

Gość lóska
zazwyczaj kredyty sa oprocentowane około 20% ze wsazaniem na ponad 20%. przy 3 tys. i roku splacania mogłabys miec około 3700 do spłacenia.

Gość lóska
no i rata wysoka, około 300 zł.

Gość Poszukiwana Ana
Szkoda ze nie patrza na to, ze sa wplywu od tylu lat na konto, ja mam prace jedynie na umowe- zlecenie, podpisuje ja co miesiac, nie mam innej mozliwosci bo sie ucze i raz pracuje, raz nie, w zaleznosci od tego ile mam czasu czyli bedzie trzeba prosic kogos z rodziny, a na to nie pojde, i skad Ja wezme 2500 tys zl do konca czerwca, pozostaje 2 ms harowki, zero wakacji i we wrzesniu zaplacic, lipa straszna

Gość lóska
ana popytaj najlepiej w banku, polecam Ci PKOBP, tam maja chyba najmniejsze oprocentowanie. ja się na tym nie znam, więc może wprowadziłam Cię w bład. być może dadzą Ci kredyt, ale musz pojśc po info do banku. powodzenia!

Gość Poszukiwana Ana
Tak, tylko Ja konta nie mam w PKO, a to by na pewno pomoglo, chociaz czy Ja wiem ... Dziekuje Lóska, mam nadzieje ze cos znajde W providencie idioci biora takie odsetki ze szczena opada, wlasnie slyszalam, babka wziela kredyt 500 zl w kwietniu a dzis ma oddac 840 zl, to jakis zart