Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy cos mi dolega

Dziewczyny pomocy nie moge spac w nocy!

Polecane posty

Gość czy cos mi dolega

Od ponad tygodnia mam bardzo plytki sen, malo tego budze sie kolo 4 nad ranem i przewracam sie z boku na bok prubujac usnac ponownie. Czasem udaje mi sie to np kolo 6-7 na jakas godzinke a czasem nie. Malo tego gdy budze sie w nocy chce mi sie wymiotowac. A raz naet napilam sie wody bo chcialo mi sie pic a za pare minut ja zwymiotowalam. Czy ktos z Was tak mial?

Gość nikt nie wie czy to normalne
czy moze oznaka jakiejs choroby?

Gość mam podwójne więc używam
Moze spróbuj spać w dzień? :P

Gość MeOne
ja też mam podobny problem. kładę sie spać. jestem zmęczona i mam nadzieję że szybko usnę... ale nie. męczę sie parę godzin... gdzieś do 3-4 nad ranem... potem koło 5 usypiam i śpię do ok 7-8... :(

Gość nikt nie wie czy to normalne
Przeraza mnie to ze mam mdlosci. Zarzywam antykoncepty ale kilka razy zamiast zjesc tabletke rano wzielam dopiero wieczorem. Myslicie ze to moze byc ciaza?

Gość daga777
dlatego ja nie biore tabletek antykoncepcyjnych.... lepiej zrob sobie test - ale jak to nie to - to sprobuj pic na noc jakies zioła, lub herbatki na sen. Ewentualnie tabletki ziołowe - np: Dobranoc

Gość Dzon Z Puszczy Niderlandzkiej
Jak jestes na diecie to zacznij wiecej jesc!!!!

Gość MeOne
odkąd ja jestem na diecie to pojawiły się u mnie te problemy ze spaniem... ale więcej niż 800 kcal dziennie zjeść nie mogę...

Gość djsfhui
ciaza chyba nie ale moze faktycznie z glodu kiedys tez tak mialam jak wstalam w nocy to strasznie mnie mdlilo a to dlatego ze w dzien strasznie malo zjadlam

Gość czy cos mi dolega
Kurde nie pomyslalam o tym. Ostatnio faktycznie troche mniej jadlam moze to dla tego! Dziuekuje Wam za pomoc dziewczyny!